Astra H

selcukkoylu

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h aracı olupta hıza duyarlı merkezi kilit (yani araba hareket edince kapıların kendi kendine kitlenmesi) olan varmı? mesela bu arabada varmış http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=198 standart donanım listesinde

benim yok mesela :)

acaba böyle şeyler opel servisinde beyine yeni yazılım yüklenerek açılabiliyormu..sanırım skodalarda serviste yeni bi program yüklenerek bu özellikler açılabiliyormuş..

selçuk ve halil hemen yetkili servise soruyorum ve sizlere aktarıyorum

benim bildigim kadarıyla vauxhall olan opellerde standart olarak var. ingilterede yasayan bir arkadasım turkiyedeki opelleri gordugu zaman donanımsal olarak sasırmıstı. ama gm sitesine gore birebir aynı sadece pazarlama stratejisi...

bu durumda bu özellik var ama gizlenmiş gibi öyle mi??

Arkadaşlar bu konu daha önce defalarca açıldı.Ama yine de meraklarınızı gidereyim.2004 model astra h larda bu özellik var.2005 ve sonrasında bu özellik kaldırıldı.Servis ve yetkililere sorulduğunda güvenlik nedeniyle böyle bir durum olduğunu bildiriyorlar.Tekrar yüklenmesi sözkonusu değilmiş.

tekrarlayayım 2004 modellerin de sadece ilk çıkan serilerinde mevcutmuş odak yetkili servisten...

peki biz nasıl aktif hale getircez bu özelliği benmki 2004 yok bende?

Geri