astra h yol bilgisayarı ekranında çizgi

hasanustun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracın yol bilgisayarı&mp3 ekranında hem gunduz hem gece modunda yanı zemın hem sıyahken hem de sarıyken tam ortadan gecen bır cızgı gorunuyor.ılk aldıgımda boyle degıldı sankı.ölü piksel gıbı ama yatay sekılde bastan basa bır cızgı var. tam ortada olunca acaba dedım ekran ozellıgımı.dıkkat eden varmı bu duruma. ustune bıraz para versem acaba renklı ekran takarmı bayı:)

haha, valla ben gid ekran da da var o cizgi standart :D

O çizgi tam ortada neredeyse tüm GID ekranlarda var.

yapmayın yaa :D ben yınede bı gıdıyım :d derdımı marko pasalara anlatayım. degıssede olurmu yanı o cızgı sımdı orda ismail ve recep arkadaslarım

Bu bütün grafik ekran astralarda var. Yapısı bu şekilde ve sorun teşgil etmiyor.
Renkli ekran uygulamanız çok zor olur sanırım. Çünkü renkli ekranlar grafik ekrana göre daha büyük.

Sorun yok bende de var :)

cok çirkin ama yaaa :D

Benimkisi 2006 model Njoy model oldugu icin, GID ekran degil. Sizinkisi Essentia olmasina ragmen KP'li oldugundan GID.

Ekranda sadece bir tane yol bilgisiyari verisi ve Radyo-CD bilgisi verdigi icin o bahsettiginiz cizgi yok. Ama biliyorum bahsettiginizi, sorun edilecek sey degil ve default olarak mevcut o.

Benimkisi 2006 model Njoy model oldugu icin, GID ekran degil. Sizinkisi Essentia olmasina ragmen KP'li oldugundan GID.

Ekranda sadece bir tane yol bilgisiyari verisi ve Radyo-CD bilgisi verdigi icin o bahsettiginiz cizgi yok. Ama biliyorum bahsettiginizi, sorun edilecek sey degil ve default olarak mevcut o.

Alper bey

ne yazık ki konfor paketler neredeyse eski elegance kadar özellikler eklenmiş.

Ama o çizgi gid ekranlarda var.

Son düzenleme:
Recep Bey,

Niye "ne yazik ki" dediginizi anlayamadim (?)

O ozelllikler eklenmis de kotu mu olmus :) Benimki Njoy olmasina ragmen KP'li Essentia'larin bir cok donanimina sahip degil..

Geri