Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba aracımda 2 Sefer devirdaim değişti ve yine kaçırmaya başladı neden olabilir araç hararet yapmadı yağa su suya yağ karışması Yok teşekkürler
Arkadaşlar merhaba aracımda 2 Sefer devirdaim değişti ve yine kaçırmaya başladı neden olabilir araç hararet yapmadı yağa su suya yağ karışması Yok teşekkürler
nerden kaçırıyor tam olarak göbektenmi?
kayış küçükse bi ihtimal fazla gerginlikten rulmanı bozuyor olabilir.
gergi arızalı olup aynı soruna sebep olabilir.
devirdaimin pulesi yamukmu?
nerden kaçırıyor tam olarak göbektenmi?
kayış küçükse bi ihtimal fazla gerginlikten rulmanı bozuyor olabilir.
gergi arızalı olup aynı soruna sebep olabilir.
devirdaimin pulesi yamukmu?
Abi baktığımda radyatöre doğru işeme ve kayışta ıslaklık var yakın zamanda kayış değişmedi aklıma direk conta yanmış olabilir mi en ufak yerden basınç yapıp kaçırıyor olabilir mi
mavi antfiriz kullandım abi en son 2 ay önce değiştirmiştim antfirizi bide radyatör tıkayıcı atmıştık ama onun üstünden 2 sefer antfiriz değiştirdik yeniledik komple
Abilerim bu devirdaim yine kaçırdı yan sanayi kullandık garantiden değişti ve castrol antfiriz koyduk araç ilk çalışınca gergiden inçe bi ses geliyo gibi ısınınca geçiyo bıktım artık su probleminden başka ne sorun olabilir nolur yardım