Astra H ta teypte '' ERROR '' hatası?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan penguen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

penguen

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra h aracım war ama teyipte mp3 çalıyo.ama bazen çalmıyo ve error hatası weriyo dewamlı.bunun sebebini bilen warmı??

büyük bir ihtimal cd bozuk veya desteklenmeyen formatta yazılmıştır. cd leri siz mi yazdırıyorsunuz veya orjinal bir cd de aynı hatayı veriyormu?

hayır lensin bitmek üzere 200 ytl için şimdiden geçmiş olsun..

lens mantıklı olabilir belki ama cd desteklemeyen formatta yazılması olayı deil bence.yazılım uzmanıyım dostum sence yanlış yazma yada bilgi sahibi olmamaa imkanım warmı bu konusa sence:) .ama yinede saol kardeşim.yaa yeni eyp alsam ön konsola nasıl uyduracaklar ??

evet gözde gitmiş olabilir. ama bazen oluyor deyince ilk olarak cd den kaynaklanabilir diye düşündüm.ki böyle durumla çok karşılaştım. yeni teyp alsan ön konsola takılması çok kolay. istediğin teybi monte ettirebilrsin. fakat yol bilgisayarı, sıcaklık gibi bilgileri konsoldaki ekranda göremezsin farklı bir teyp taktırınca.

bendede aynısı olmuştu philipsin ortasında minik fırçaları bulunan cd lens cleaner ı var onu taktım , cd yi baştan sona dinledim ve temizlendi..... şimdi bütün cd leri okuyor..silme olmassa lens değişecek gibi gözüküyor

i-tec dostum açıklasana bana şu silme olayını.cd lkens clenaerı nerden bulabilirim ve kaça? bilgi werirsen sewinirim

Aynı sorun benim arabada da oluyo lensten oldugunu sanmıyorum..cunku araba daha 1-2 aylıkkende Error yazıodu bazı cdlerde.Bende heryerı cizik dandik bi cd taktım baktım yıne error yazıo.Yanı cd yi okuyamayınca o yazı cıkıyo.Sonra yazdıgım cd leri daha kaliteli yazmaya basladım sorun kalmadı.Size tavsiyem mp3lerinizi 8X te yazdırın sorun kalmaz.

i-tec dostum açıklasana bana şu silme olayını.cd lkens clenaerı nerden bulabilirim ve kaça? bilgi werirsen sewinirim

dostum ben doğubanktan 5 ytlye almıştım ama bayaa oluyo ...araştır biraz bulursun teknosa falan

http://www.consumer.philips.com/con...1W_27_US_CONSUMER/CD-lens-cleaner+SAC2561W-27

http://www.elektroalisveris.com/default.asp?id=8787&gb=urun

sen bak burda 12 ytl yazıyo ama daha ucuzdur bence gör diye verdim linkleri

Aynı sorun benim arabada da oluyo lensten oldugunu sanmıyorum..cunku araba daha 1-2 aylıkkende Error yazıodu bazı cdlerde.Bende heryerı cizik dandik bi cd taktım baktım yıne error yazıo.Yanı cd yi okuyamayınca o yazı cıkıyo.Sonra yazdıgım cd leri daha kaliteli yazmaya basladım sorun kalmadı.Size tavsiyem mp3lerinizi 8X te yazdırın sorun kalmaz.
aynen.. yüksek hızlarda yazılan cd'lerde sorun olabiliyor. lens tozlanmış olabilir.. temizlemekte mantıklı...

Geri