Astra H sağ yan ayna camı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heahrock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heahrock

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2010 model astra h 1.3 cdti aracımım sağ yan ayna camı düştü ve kırıldı. Bulunduğum il küçük ve mahrumiyet bölgesi olduğumdan servis yok yedek parçacılarda da bulamadım.
İnternetten 04-11 modellere uyumlu diye sipariş ettim. uymadı gelen ayna küçük benimki daha geniş ve büyük.
Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

evet benimkinin aynısına benziyor. fakat bu aynada orjinal değil yan sanayi.
muadil yan sanayiler kargo dahil 25 TL ile 35 TL iken bu orjinal olmayan aynaya 105 TL çok değilmi?

İllaki 25-30 liralardan farkı vardır diye düşünüyorum..Çünki fiyatlar genelde kalitelerine göre veriliyor bu tip platformlarda..

Ben komple sol aynaya 135 TL verdim geçen hafta. Bu çok pahalı. Tabi kapak uymadı. Daha boyatacağım. Bence çıkma bulmak daha iyi.

Bu arada,arkadaşlar illaki bu ürünü alsın diye paylaşmadım..Aynayı ben satmıyorum :)..Aldığı ayna küçük gelmiş..04-11 modelini değilde,2010-2012modelini alması gerektiğini düşünüyorum tam gelmesi için..

H kasada makyaj sonrası kasalarda yan aynalar daha büyük.
2004 - 2007 arası modeller biraz daha küçük.

İnternetten sipariş tek çarenizse onlineyedekparca.com'dan hem orjinal hem yan sanayi bulabilirsiniz. (Halen foruma sponsorluğu devam ediyor mu bilemiyorum).

Telefonla arayıp parçayı da netleştirirseniz yanlış sipariş sorununuz olmaz.

Aynı şekilde benimde sol ayna camı düşmüştü oto camcıya gidip ayna kestirip yapıştırtmıştım.sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Düzeltiyorum aynanın ısıtmasız olduğunu düşünerekten yazdım ısıtma varsa durum başka :)

ısıtmalıyada yapıştırıyorlar fakat dar açılı oluyor ve kullanırken sinir ediyor. en güzeli parçacıdan orjinal geniş açılı ayna camı almak.

onlineyedekparca.com dan 2010 model için ayna camı sipariş ettim gelince ısıtma sisteminin üzerine yapıştırmayı düşünüyorum.
Zaten orjinalide aynı şekilde ince bir yapıştırıcı ile ıstma sistemine yapıştılmış. Sadece ne tür bir yapıştırıcı ile sabitlesem karar veremedim. Her türlü fikre ihtiyacım var teşekkürler.....

Geri