Astra h plaka montaji

huseyin83k

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle Herkese Selamlar
Aranıza yeni katıldım geçen hafta astra h sedan araç aldım plakalık kullanmak istemiyorum arka plakayı çift taraflı bant yardımıyla monte ettim fakat ön plakayı yapıştaramadım plakayı delerek monte edecektim fakat plakayı delme konusunda kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz

önce kendinizi tanıtırsanız tabi ki yardım görürsünüz.

astra hın tamponunun ön tarafı sivri olduğu için plakayı ortasından hafifçe büküp yere göre hazırlayın çift taraflı bant ve sililikon ile plakayı sabitleyin daha sonra kalın maskeleme bandı (kağıt bant) ile dıştanda sabitleyin.24 saat sonra aracı hareket ettirirseniz daha sağlıklı olur.işlem tamamdır

önce kendinizi tanıtırsanız tabi ki yardım görürsünüz.
Hüseyin KORKMAZ İZMİR'in BERGAMA ilçesinde oturuyorum. 26 yaşındayım evliyim bir oğlum var. Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Anadolu Üniversitesi İKTİSAT mezunuyum. Aracım 2010 model Opel astra sedan 111.years ve beyaz bende sizleri tanıyayım biraz sizde kendinizi tanıtın kısaca

ben de bergamadayım astra g sahibiyim;)
ben de plakamı,plakalık kullanmak istemediğimden yukarda arkadaşın tarif ettiği şekilde kaportacı bir tanıdık vasıtasıyla tampona yapıştırdım..kesinlikle köpeğe vs çarpmamam konusunda da sıkı sıkı tembihlendim..çok zor çıkıyormuş zira.

bende söktum plakayı takmıyorum öne yenı tamponu kırletmek ıstemıyorum cama koydum

plakayı silikon ile yapıştırabilirsiniz böylelikle plakayıda delmek zorunda kalmazsınız.Sanayide camcılara giderseniz 5 tl ye yapıyorlar

bende sizleri tanıyayım biraz sizde kendinizi tanıtın kısaca

burası tanışma bölümü değil :)
üyelerin kendini tanıtması forum kuralı gereği zorunlu.
bkz: http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11

plaka delinse ne olurki? kendi arabam olsun, kafamdaki APP plakayı yaptırdıktan sonra plakalık takılan deliklerin hizasından delip vidalarıda boyatıp kullanmayı düşünüyorum. bence silikondan daha iyi, geri dönüşü var. vidalı olduğu için düşme riskide yok

sanayide oto boyacılarda yapıyor o işi...bende yapıştırttım..ama bir şey olsa nasıl çıkar bilemem...

zor cıkıyor ya anca kaza yapıcankı cıksın , diğer türlü iz kalıyor yada plaka tampona alıstıgı ıcın halıyle tamponluk hafıf ucgen oldugu ıcın plakada ucgen oluyor..

Geri