Astra h marş basmıyor (acilll)

webdelisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler Arkadaşlar. Aracımı 3 gündür çalıştırmıyordum. araçta benzin diplerdeydi. dün arabayı çalıştırmaya gittiğimde marş basıyor fakat çalışmıyordu. benzin aldım geldim. araba çalıştı. kontağı kapadım. bugunse arabayı çalıştırmaya gittiğimde araba marş yemedi. kontağı yarım çevirdiğimde teyp fLn kapanıyordu. dedim aküsü bitiyor galiba. aküye takviye yapıyorum fakat arabanın ekranındaki hiç bir ışık yanmıyor? bazende yanıyor ama geri gidiyor hemen. sorun neyden kaynaklı olabilir arkadaşlar.

Arkadaşlar yokmu bi fikri olan

Akü ölü

yani buba akü yok :D

akü ölü olmuş olsa bile başka arabadan akü takviyesi yaptığımda çalışması gerekmezmiydi? takviye yapıyoruz ekranda elektrik geliyor fakat kontağı çevirdiğindede elektirik gidiyor

evet yokmu yardımcı olabilcek. başına daha önce geLen fLn yoqmu?

Marş motoru :)

akü ölü olmuş olsa bile başka arabadan akü takviyesi yaptığımda çalışması gerekmezmiydi? takviye yapıyoruz ekranda elektrik geliyor fakat kontağı çevirdiğindede elektirik gidiyor

1. Takviye kablosu sağlam değil. Koçtaş vs. satılan 2. sınıf ürünlerde oluyor. Konnektörleri açıp kablo bağlantılarını kontrol edin, büyük ihtimal düzelecektir. Yeterli akımı taşıyamıyordur.

2. Araç şaşe kablosu gevşek.

takviye kablosunda sıkıntı olcağını sanmıyorum çunki 3 tane takviye kablosu ve 2 farklı araba getirerek denedim. hangi konnektörlere bakmam gerekiyor? umarım böyle birseydir atlatırız durduk yere nerden oldu bu anlamadım gitti 1 günde

Yunus Bey,ben akü ölü dedim başka birşey demem.Bu arada arkadaşlara aracım dizel derseniz arkadaşlarda yanlış bilgi vermez sizinde kafanız karışmaz.Öncelikle takviye aracınınız rolantide olmayacakigaza basıp 3000 devire çıkması gerek ki size akım gücü yetsin(çünkü kızdırma bujisi artı marşa yeterince güç gelmesi gerek)d,zel öyle benzinli gibi kolay marş almaz hele kışın kızdırma bujiside akıma güce ihtiyacı varken.onun için iç ışıklarınız yanıyor marşa basınca gidiyor.
yani kısaca AKÜ ÖLÜ

Geri