Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar 3 saattir dolaşıyorum ordan oraya bakmadığım site kalmadı ama bir türlü bulamadım yahu lip yazdım demirli lip yazdım destekli lip yazdım yok ismini cismini öğrenemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim
dostlar 3 saattir dolaşıyorum ordan oraya bakmadığım site kalmadı ama bir türlü bulamadım yahu lip yazdım demirli lip yazdım destekli lip yazdım yok :d ismini cismini öğrenemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim
lip icin yardimci olayim hemen ayni lip bende var ama demirleri yok sadece lip ayrica lip plastikten ufak bi dokusta kirili veriyor bilginize.. Bende plastik yapistirici var 1 kere dokundurdum aninda olay yerinde mudahaleyle hayata geri dondurdum ,,orginalinden iyi oldu istanbulda iseniz lip icin bir yer tarif edebilirim .. Ben oradan aldim .. Fiyatida gayet ucuz. INTERNETTENDE SATIN ALABILIRSINIZ KARGO YAPIYORLAR.
yanliz bu resimde sunu fark ettim lipin onune karlik gibi bi esnek plastik gecirilmis .. Lip tek basina bu sekilde deil.. Plastik sonradan gecirilmis. Dikaktli bakinca anlasiliyor.