arkadaşlar astra h aracıma aksesuarcılarda satılan kolçaklar hoşuma gitmiyor..aslında kol dayadığımız yer felan güzelde...bunu montajlamak için kullanılan ayaklar çok kötü geliyor gözüme..biraz olsun estetik gelmiyor gözüme..bu yüzden kendim kolçak yapmaya karar verdim...çok teferruetlı bir kolçak olmayacak iç hazneli olan cinsden amatörce birşeyler olacak ama sanıyorum kolçağı sabitlemek için kullanacağım ayak çözümü estetikliği bana verecek diye umud ediyorum...
arabamın bozuk para felan koyduğumuz yere göre bir sunta tarzı bir malzeme kestirip oranın içine montajlamak istiyorum..sizce olur mu?
birde arkadaşlar bu kolçağın kol dayadığımız yere kumaş yaptırıcam döşemecide fakat orjinallerinde diğer taraflar hep plastik..benim yapacağım kolçak tahtadan olacak acaba bu tahtanın üstüne plastik görünüm veren bir uygulama yapılabilir mi?öyle bir malzeme var mıdır?yoksa deri mi kaplatsam yada hepsini kumaş mı yaptırmalıyım?
arabamın bozuk para felan koyduğumuz yere göre bir sunta tarzı bir malzeme kestirip oranın içine montajlamak istiyorum..sizce olur mu?
birde arkadaşlar bu kolçağın kol dayadığımız yere kumaş yaptırıcam döşemecide fakat orjinallerinde diğer taraflar hep plastik..benim yapacağım kolçak tahtadan olacak acaba bu tahtanın üstüne plastik görünüm veren bir uygulama yapılabilir mi?öyle bir malzeme var mıdır?yoksa deri mi kaplatsam yada hepsini kumaş mı yaptırmalıyım?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: