Astra H Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mRt50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.bu kaputun pek düzeleceğini sanmıyorum . airbag açmamanız da şansınıza olmuş..

farların ayakları kırıldı ise plastik kaynaği ile kurtarabilir. ama elbette orjinal gibi olmaz. çıkma malzemelerle toplanması sizin yararınıza olur

bence bu araba önce başka yere sonra albeaya çarpmış, çok geçmiş olsun size tavsiyem sigorta şirketleriyle anlaşmalı tamir atölyelerine bir uğrayın onlar experlerin değişim istedidikleri bazı parçaları ellerinde tutup satıyorlar...

kaputun zarar görmesi opel arabasının kaputunun ucu karga gibi dışa uzun. bundan dolayı zarar görmüş. birde duran arabaya bir cisme vurmak her zaman hasarları arttırır. albeanın arka tamponun içinde gergi demiri varmı bilmiyorum ama direksiyon elden kaçtığı anda yakalamış sanırım kurtarmaya çalışınca en zayıf noktadan vurmuşa benziyor...

vallaha ne kaputlar ne tamponlar gördüm ama sanıyorum ön tampon ve kaput değişecek.tampon demiri zarar görüş olabilir.Radyatörde bi tamirlik zarar görmüştür yüksek ihtimal.sağ far ve sis farı+kapağı+panjur.Kaskonuz vardır umarım.

Geçmiş olsun...

Çok teşekkürler bi kazadır oldu işte. Can sağlığına dua ediyoruz.
Arac su an sanayide parça bekliyor. Usta görünce bu araba nası airbag açmaz diye şaşırdı. Tampon değişmeyecek sadece boyanacak. tamponun içine göçen tarafını elimizde çektik düzeldi geldi. O yönden şanslıyız. Ama tampon arkasındaki demir. Bide üst panjur değişiyor. Kaput değişiyor. Çıkma kaput bulduk onu bekliyoruz. Farlarım sağlam ama ayakları kırık onlarıda usta hallederim ben dedi bakalm nasıl olacak. Burdan resimlerini koyarım.

usta tam kafadan vurmadıgı ıcın acmamıs aıgbaglerı ben aracı pert ettım ön dagıldı komple ama hasarı fara yakın kısımdan almış ılk o yuzdende acmadı aırbaglerı hatta dava acıcaktım opele aırbag ıle ılgılı servıs tanıdık dıger kazalı araclarıda gostredı aırbag fıseklerının yerlerınıde gosterdı ıyıkıde acmamıs...

usta tam kafadan vurmadıgı ıcın acmamıs aıgbaglerı ben aracı pert ettım ön dagıldı komple ama hasarı fara yakın kısımdan almış ılk o yuzdende acmadı aırbaglerı hatta dava acıcaktım opele aırbag ıle ılgılı servıs tanıdık dıger kazalı araclarıda gostredı aırbag fıseklerının yerlerınıde gosterdı ıyıkıde acmamıs...
Aynen iyikide açmamış. Başta kaputun ortasından vurmuş sonra araç ilerledikçe sol tarafına kaydırmış. En son sol farın üstünde duruyodu zaten. Geçen gün dedğiniz kartlara baktım ama kart çıkmamış kemerlerden. Herhangi bi sıkıntı yoktur heralde orda sadece Airbag lambası yanıyo. Onuda cihaza bağlatmadan öğrenemicez heralde.

Geri