Astra h için opcom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan poyraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

poyraz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2013 model Astra h 1.6 essentia aracım var. OPCOM cihazı almak istiyorum;
1) Hangi cihazı ve nereden almalıyım?
2) Bu cihazla hangi özellikleri aktif edebilirim?

Forumda aradım fakat sorularımın cevabını tam bulamadım.

Aliexpress'te satılan çin klonlarından uzak durun. Yeni motorların çoğuyla haberleşemiyor.
2011 Astra H 'ım da pek kullanamamıştım.

Uyumlu olan versiyonu nerden bulabilirim

OpComun fonksiyonu diyagnoze yani teşhis, test ve programlamadır.
Ancak araç elektronik sistemlerindeki gelişmeler sonrası programlama işlerini galiba 2010 sonrası araçlarda yapamaz oldu..
Yeni üretim v1.59 veya v1.61 Çin işi OpComlar bazı programlama işlerini yapıyormuş.
15-20 usd ye Aliexpres den alınabilir. Tüm fonksiyonları ile çalışmasa da işe yarar.
Ya da Blutut ile çalışan ELM327 interface alıp android telefonunuz ile bazı basit işler için (hata okuyup silmek vs) kullanabilirsiniz.

V1.64 versiyonunu almayı düşünüyorum. Follow me home ve araç hızlanınca kapıları kilitleme özelliğini açabilirmiyim mesela .

Merhaba 2001 vectra Z16xe motor kodu olan arabamın bazen servis ışığı yanıyor.Bu ariza koduna bakip silmem icin aliexpresste olan cihazlar isimi gorurmu?

SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

V1.64 versiyonunu almayı düşünüyorum. Follow me home ve araç hızlanınca kapıları kilitleme özelliğini açabilirmiyim mesela .
Bende V1.59 Opcom var. Normalde 2012'ye kadar destekliyor ama 2013 aracı da programladim. Üstelik sizin istediğiniz özelliği. 2012 Astra H seçtim, Rear Electronic Module menüsü altından Speed Depending Locking özelliğini aktif ettim. Kapı kilitleme tuşuna bip sesi duyana kadar bastım ve özellik aktif oldu.

Follow me home özelliği de zaten var. Kontağı çektikten sonra selektör yapın, farlar 30 sn. yanar.

Kumandadan kilit açınca farlarin yanma özelliği Astra H'da yok. Bunun için HLS (Happy Light Show) modül almanız gerekir.

SAMSUNG-SM-G900A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba 2001 vectra Z16xe motor kodu olan arabamın bazen servis ışığı yanıyor.Bu ariza koduna bakip silmem icin aliexpresste olan cihazlar isimi gorurmu?

SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Opcom iş görür.

SAMSUNG-SM-G900A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Follow me home bende aktif değil defalarca denedim olmadı

Evet arkadaşlar aliexpressten cihazi aldım. Şuana kadar hızlanınca kapılari kilitleme özelliğini ve follow me home özelliğini aktif ettim. Başka neler yapabilirim?

Geri