Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardesim...fren kullanmaya bagli ortalama 45000km dayaniyor diskler ise 80 90binde degisir..zaten diske elini sürersen tirnaklari derin ise zaten orda tüv den gecemezsin.... bakarsin derin ise degistirirsin..buda iki tarafdan 1,5mm eksilirse dir....yani diskin orjinali 24mm ise ve senin diskin 21 mm inmisse degisir...
güzel konu.. bende merak ediyordum gerçekten. bizim arabada 93 bin km de. usta en son baktıgında daha yarıda balatalar demişti. tabi ben bişey anlayamamıştım.. yarın bi bakıyım vektim olursa disklere.. orjinali 24 mm mi gerçekten yoksa örnek mi
benim aracımda 52 binde ve 55 bin bakımında sadece yağ ve filtreler değişecekmiş...ama ustam disklerin durumu iyi ama balataları değiştirirsen iyi edersin dedi...diskler orjinal ve yeni bir balata daha eskitirmiş...fazla kullanmadığımız için aracı her halde baya bir gider...