Astra H Enjoy Direksiyon Kumandası ve Bilgi Ekranı Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Worth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yukarıda dediğim gibi,
Sistem: Teyp,Düğme,Ekran,Cim ile ilgili.

Zaten Ekran ile Düğmeyi alacaksınız.
Teypiniz mevcut, modeli cd30 dur sanırsam
Cim modülü zaten aracınızda var. Buradaki amacı düğmelerle teypin ilişikisini sağlamak. Ekran ile alakası yok. Önemli olan Cim de düğmeler için yer olup olmadığı.

Şöyle özetliyim. Ekran ile direksiyondan kumandanın bir ilişkisi yok.

Anladım. Ben yarın cim modülünde yer olup olmadığına bakarım. Bu önerdiğiniz ekran tahminimce Essentia ile uyumlu olmaz.Dijital klima gösteriyor extra birkça özellik daha var galiba. Onlar donanım olarak araçta zaten yok? Bana yakıt bilgisi versin yeter.

Bu ekran benim araca takılırmı? Uyumlu olurmu? 2008 1.3 Essentia. Olursa uygun fiyata buldum bunu alacam.
as01bs6.jpg

Bid
Gid
Cid ekranlar kesinlikle aracınıza olur.

Fakat direksiyon tuşları, Hız sabitleme gibi cim modülü ile haberleşen parçalar için kesin diyemem ama %90 olur.

Alacağınız parçaların fiyatı uygun bu riske girmeye değer.

Ya olmazsa değil ya olursa diye düşünün.

Son düzenleme:
Bid
Gid
Cid ekranlar kesinlikle aracınıza olur.

Fakat direksiyon tuşları, Hız sabitleme gibi cim modülü ile haberleşen parçalar için kesin diyemem ama %90 olur.

Alacağınız parçaların fiyatı uygun bu riske girmeye değer.

Ya olmazsa değil ya olur diye düşünün.

Recep ustam o zaman sizdeki cc'yi yarın alayım ben. Whatsapptan hesap no verinde halledelim o işi. Gid ekran ve tuş bulamadım bir türlü? Bid ekran buldum ama takmışken GİD takalım dedim. Yardımcı olursan sana zahmet.

Peki arkadaslar bende 2006 cosmo var ve ekranim gid ve cid ekran takmak istiyorum. Benim neye gereksinimim olur sadece cid ekran almam yeterliolurmu

Peki arkadaslar bende 2006 cosmo var ve ekranim gid ve cid ekran takmak istiyorum. Benim neye gereksinimim olur sadece cid ekran almam yeterliolurmu

sadece cid ekran alıp takıp tanıtmanız yeterlı ama cd30 modelı teybınız varsa tek eksı yanı bas ve tiz ayarlarını ekran uzerınden goruntuleyemiyorsunz o kadar

Evet bende yazayım bari :D
Gid cid alın takın size epc konusunda yazmıştım zaten ecc olmadığından onu gormeyeceksiniz birde check kontrol olmadığından onlar çıkmaz gerisi aynen ekranda çıkacaktır.

CIM da da zemberekten çıkan yerde pinler var ancak esaentialarda tesisat olmuyor sizin araçların %90 ında sadece korna tesisatı var o yüzden direksiyon tuslarini ucuza yapma ihtimaliniz %10 :(

Cc ise direk cimdeki soketine girdiğinden daha olmayan araç duymadım sadece benzinlilrde debriyaj problem çıkartıyor dizellerde bu dertte yok sizin problem sadece takomwtrede lamba olmayabilir odur.

Varsa kafaya takılan yazalım gene

Son düzenleme:
Varsın direksiyondan tuş olmasın. Başka bir sorun varmı kullanımla ilgili? Cd30 üzerindeki tuşlarla kullanılabiliyorsa problem yok. Yol bilgisayarı verilerinin çalışmama durumu varmı? Beni tek endişelendiren bu

Varsın direksiyondan tuş olmasın. Başka bir sorun varmı kullanımla ilgili? Cd30 üzerindeki tuşlarla kullanılabiliyorsa problem yok. Yol bilgisayarı verilerinin çalışmama durumu varmı? Beni tek endişelendiren bu

GID/CID ekran icin size verdigim index kodlari ile programlama yapin yol bilgisayari %100 calisacaktir.

CD30 ile GID ekran %100 uyumlu, CID ekran %90 uyumludur. CID kullanmak icin direksiyon kumandasi olmak zorundadir. CD30 da ekran gecisleri sadece direksiyondan yapilir cunku. GID de ise direksiyon kumandasina gerek olmadan kullanirsiniz.

Direksiyon kumandasi icinse oncelikle bakin zemberekten biri 4 pinli biri 6 pinli soketler cikmasi lazim siyah renkte biri saga biride sola gider eger onlar varsa isiniz cok basit. Yoksada cikma bulup alicaksiniz direksiyonla komple 250 tl, direksiyonsuzda 50 tl civari fiyati var.

Kolay gelsin :D

GID/CID ekran icin size verdigim index kodlari ile programlama yapin yol bilgisayari %100 calisacaktir.

CD30 ile GID ekran %100 uyumlu, CID ekran %90 uyumludur. CID kullanmak icin direksiyon kumandasi olmak zorundadir. CD30 da ekran gecisleri sadece direksiyondan yapilir cunku. GID de ise direksiyon kumandasina gerek olmadan kullanirsiniz.

Direksiyon kumandasi icinse oncelikle bakin zemberekten biri 4 pinli biri 6 pinli soketler cikmasi lazim siyah renkte biri saga biride sola gider eger onlar varsa isiniz cok basit. Yoksada cikma bulup alicaksiniz direksiyonla komple 250 tl, direksiyonsuzda 50 tl civari fiyati var.

Kolay gelsin :D

bu pinlere nereden bakılıyor tam olarak? ekran buldumda direksiyon kumandası bulamadım bir türlü :S

Geri