Astra H Enjoy Direksiyon Kumandası ve Bilgi Ekranı Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Worth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Worth

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Essentia aracıma direksiyondan kumanda takmak istiyorum? Direksiyon kutusunun komplemi değişmesi gerek yoksa kumanda tuşlarını alsam yeterlimidir? 200 TL'ye bilgi ekranıda buldum fiyatı uygunmudur? Serviste tanımlatmam yeterli diyorlar yol bilgisayarı için?

Bilgisi olan yokmu?

Direksiyon kutusu ile olayın hiç alakası yok. Bulduğunuz ekran cid ise fiyatı çok uygun. Eski tip mid sıralı ekran ise onun yerine cid kullanın. Teypiniz cd30 ise uyum sağlayacaktır. Direksiyon kumandası için ise cim modulu ayrı değildir herhalde, bir değişim gerektirmeyebilir. Recep76 kullanıcısı konuya daha hakim olarak yorum yapacaktır.

Direksiyon kutusu diye birşey yok.
Direksiyondaki CIM Modülü üzerinden çalışıyor.
Açıp bakman gerek. soketlerde pinleri varsa sadece tuş takımını takıp kodlu degilse cim modülünü radyo butonlu olarak kodlamak yeterli olabilir.

Verdiğiniz ekran:
images

images

Benim önerdiğim:
as01bs6.jpg

veya
stp80526kl0so.jpg

Direksiyonun altındaki cim modülüne bakmak lazım, uyumlu ise düğme, ekran yeterlidir. Uyumlu değil ise, cim modülü de listeye eklenmeli.
Sistem elemanları: Ekran, Teyp, düğme ve Cim

cid ekran essentia modeline uyumlumu? cim modülü olmadanda çalışırmı? ben maliyeti yükseltmek istemiyorum.

cid ekran essentia modeline uyumlumu? cim modülü olmadanda çalışırmı? ben maliyeti yükseltmek istemiyorum.

Yukarıda dediğim gibi,
Sistem: Teyp,Düğme,Ekran,Cim ile ilgili.

Zaten Ekran ile Düğmeyi alacaksınız.
Teypiniz mevcut, modeli cd30 dur sanırsam
Cim modülü zaten aracınızda var. Buradaki amacı düğmelerle teypin ilişikisini sağlamak. Ekran ile alakası yok. Önemli olan Cim de düğmeler için yer olup olmadığı.

Şöyle özetliyim. Ekran ile direksiyondan kumandanın bir ilişkisi yok.

Verdiğiniz ekran:
images

images

Benim önerdiğim:
as01bs6.jpg

Bence cid ekran bakın. Direksiyonun altındaki cim modülüne bakmak lazım, uyumlu ise düğme, ekran yeterlidir. Uyumlu değil ise, cim modülü de listeye eklenmeli.
Sistem elemanları: Ekran, Teyp, düğme ve Cim

yalnız bu benım onerdiğim dediğindiz cid değil gid ekran

cid = colour info display ( renkli bilgi ekranı)
gid = graphic info display ( grafik bilgi ekranı)

Bin TL civarı olur diye düşünüyorum.1.4. Essentia aracıma servisten fiyat almıştım.Uzun iş maliyeti fazla olur dediler. 8 ay önce?

Geri