• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra H Dizel yakıt hesaplama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sgorgu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sgorgu

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Merhaba, aracım 2008 model astra h cosma Dizel enjektör arızası ile enjektörleri değişirdim sonrası yakıt tüketimi icin verdiği veriler tutmamaya başladı mazot alıyorum 500km gösteriyor 5km gidiyorum kalan yakıt 450km gösteriyor gidiyorum 520km oluyor anında değişiyor neden yapar ne yapmam lazım yardım lütfen.

Bu bilgiler depo dolumundan önceki kullanım şartlarına göre şekillenir, atıyorum depo dolumu öncesi hep şehir içi kullanım olduysa ve depo dolumu sonrası uzun yola çıkıldıysa veriler önceki şehir içi kriterleri baz alarak hesaplama yapar.

Mantığı bu sistemin.

Bu bilgiler depo dolumundan önceki kullanım şartlarına göre şekillenir, atıyorum depo dolumu öncesi hep şehir içi kullanım olduysa ve depo dolumu sonrası uzun yola çıkıldıysa veriler önceki şehir içi kriterleri baz alarak hesaplama yapar.

Mantığı bu sistemin.
Bu öyle bir durum değil enjektör değişimi sonrası bu hesaplama mantığı değişti yazılım vs alakalı midir diye düşündüm.

Geri