1.3 cdti HB Panaromic sunrooflu cosmo alın bence..O zaman astracılar olarak ne demek istediğimizi anlarsınız..Yaşayarak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 vectra dan sonra bana ucak gibi geldi. Torku sırtında hissetmek güzel. Tabiki tercih ve beklenti meselesi. Şu bir gerçek kötülendiginden çok çok daha iyi. Bu fiyata ismi önde giden diğer markaların araçlarını yine böyle donanımlı almak hayal.
şu konuya astra diyenin tarafsızlığından şüphe duyarım. Kim ne derse desin opelin easytronic şanzımanı kadar rezalet bi şanzıman görmedim ben şimdiye kadar. 1 dakika bile düşünmeden honda derim otomatik araç konusunda...
şu konuya astra diyenin tarafsızlığından şüphe duyarım. Kim ne derse desin opelin easytronic şanzımanı kadar rezalet bi şanzıman görmedim ben şimdiye kadar. 1 dakika bile düşünmeden honda derim otomatik araç konusunda...
Honda sehir icinde 10 litreden az yakmaz emin olun! Astra yakıt konusunda sizi uzmez.
Honda civic Otomatikleri 10 lt nin üstünde yakıyor şehir içi. Bide sanki bayan kullanıcı için görüş açısı sıkıntılı bir araç.