Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASTRA H - CORSA D Yeni Multimedia Ses ve Görüntü sistemi
Bu tip cihazlar , genellikle binbir hevesle alınır, en fazla 15gün sonra yüzüne bakılmaz en büyük faydası ise navigasyondur , ki bunu da artık yaklaşık 250 -300 tl'lik navigasyon cihazları karşılıyor. hafıza kartından film - müzik v.s izler - dinlersiniz... Arkadaşların da belirttiği gibi, zaten görsel medyayı araç sürerken ne kadar konsantre olup da izlersiniz. 1500 - 2000 tl vermeye değecek kadar fark olmadığını düşünüyorum.
Ben de düşünüyorum. ama endişelrim var. benim arabanın göğüs torpido rengi şu bal rengi olandan acaba uygun rente bulabilirmiyim. ve nereden bulurum . yardımlarınızı bekliyorum.
O renk yok, bu cihazlar 2011 de Corsa D icin uretildi o yuzden eski tip renk icin yok. Corsa d 2011 ic rengi olan gri ve piano black var sadece yanlis bilmiyorsam. Gri ve Piano Black ler arada bir ebay de oluyor 500 - 600 avro arasi.
zor ama imkansiz degil.... dediginiz renk bulamayabilirsiniz teybin cercevesini plastik aksamini sokecek imce bi zimpara atacak sanayideki boyacidan aracin renk koduna gore boya alinip boyanmasi lazim....