ASTRA H - CORSA D Yeni Multimedia Ses ve Görüntü sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan endorfin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endorfin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşlar Opel in tedarikçilerinden Bosch a ürettirdiği yeni nesil Multimedia cihazın fotoğraflarını paylaşmak istiyorum..

Ekli dosyalar

• IMG_0532.webp
    IMG_0532.webp
    46.7 KB · Görüntüleme: 574
  • IMG_0534.webp
    IMG_0534.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_0535.webp
    IMG_0535.webp
    48 KB · Görüntüleme: 446
güzelmiş. ama sanki çakma olanlar daha güzel duruyor gibi.

arkadaşım mrb..bu aletin orjinal olup yukarıdaki ekranda olanı hakkında bilgin varmı? teşekkür ederim

arkadaşım mrb..bu aletin orjinal olup yukarıdaki ekranda olanı hakkında bilgin varmı? teşekkür ederim

Yukarıda ekranı olan diye bir şey yok.

Ekran için CID alınıyor, Cihaz için ise cd30 mp3 yarı uyumlu, cdc40 opera, cd70 navi, dvd90 navi, dvd100 navi... tam uyumlu çalışıor.

Arkadaşlar, henüz ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Tek bildiğim Almanya'da şu an bu cihazların montajlandığı arabaların banttan indiği (Opel-Ruselheim). Tabi Corsa D lere koyduklarını biliyorum (bilindiği gibi Astra H larla da malum uyumludur).

Bilgi edinince paylaşacağım.

bu cihazdan tr de satan arkadas var 475 avro fiyat istiyordu. www.opel.com.tr de deki resimlerde corsa d uzerinde gozukuyor.

Menuleri cid ile ayni. Marka boch sd kart, bluettoth destegi ve yol bilg. destegi mevcut dieksiyon kontrolu calismaya devam ediyor.

Fiyat bu guzel cihaz vesselam ne diyelim.

Altta olması astra açısından iyi değil. Araç sürerken aşağıya bakmak bana mantıklı gelmiyor.Corsa d için olabilir ama astra h için bence ideal değil.

çakma durmuyor diğerleri gibi.

Ama altta olması gerçekten iyi değil. :(

Altta olması astra açısından iyi değil. Araç sürerken aşağıya bakmak bana mantıklı gelmiyor.Corsa d için olabilir ama astra h için bence ideal değil.
kesinlikle haklısın.insanın dikkatide dağılır ama corsa için çok iyi.

Geri