Astra h cid touch screen

renkli ekran kendi çerçevesi ile senin araca uyar.
gid interface alırsan direk izlersin video
renkli ekran 1100 tl
video izleme 800 tl
sence değermi ?

yani şimdi 1100 verirsem sadece cosmolardaki renkli ekranın olucak ama video izleyemeyecekmiyim baya masraflı desene bu arada genel hatlarıyla okuduğum kadarıyla sizde bu konuda baya araştırma yapmışsınız taktırdınız mı?

abicim burda sadece birazini okudugum kadariyla cd70 avrupa cdsine radarlari atmakla ilgili konusuyorlar...
turkiye haritasi nerde onu bulamadim yada oyle bi konu ..
poison diye bişi var ama sanırım sadece belli cihazlara harita güncellemeleri yapmak için kullanıyorlar. Ben böyle anladım ama bilemiyorum ?

Sonuçta mevcut bir haritayı modifiye ediyorlar anlaşılan...

Navteq 'e mail yazdım bu arada cevap araç üreticiniz isterse biz yaparız ancak ve bunun ülke ayrımı ile ilgisi yok diye cevap yazdılar ayrıca planlarında Türkiye yokmuş.

Navteq 'e mail yazdım bu arada cevap araç üreticiniz isterse biz yaparız ancak ve bunun ülke ayrımı ile ilgisi yok diye cevap yazdılar ayrıca planlarında Türkiye yokmuş.

Öncelikle yeni geri döndüm memlekete çalışmalar devamediyor. Baya bir ilerledim takipte kalın.

Son düzenleme:
hoş geldin şükrü gene ne muziplik düşünüyorsun

Abi var bir kac calismam bayram girdi araya sadece opc gostergeyi yaptim. Calisiyorum bazi konularda. :)

foto isteriz

Geri