Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir uygulama oldu.Arabanın içinin ambiyansı epey bir değişti.Bu konuda Salih abimize çok teşekkür.Sağolsun montaj ve programlamasını yaptı.Bizi o dertlerden kurtardı.
cevap verememişim gözden kaçmış özür diliyorum.Maliyet 1100TL oldu.Kargosu vs. herşeyi dahil.Birazda maliyet şans işi.Ebay de hangi fiyata bulduğunuz önemli.Misal şuan en ucuzu 390.Değermi bence değer.
opelden anlayan herhangi bir elektrikçi yapabilir.Ama tech II cihazı yada opcom cihazı olması gerek.Ekranın programlanması gerekiyor.Ve önemli detay alınan ekranın sökülen araçtan sökülürken sıfırlanmış olması çok önemli
peki sadece ekranı almakla bu iş bitiyormu teypte degişmesi gerekiyormu? birde mp3 cdlerinde ekran görünümü nasıl oluyor? şarkı listesi acılıyormu yoksa yine teker tekermi geciyoruz ?
peki sadece ekranı almakla bu iş bitiyormu teypte degişmesi gerekiyormu? birde mp3 cdlerinde ekran görünümü nasıl oluyor? şarkı listesi acılıyormu yoksa yine teker tekermi geciyoruz ?
MP3 cd leri icinde browse yapmak , sarkilari liste halinde görmek icin Opelin ürettiği teyplerden en az :
Cdc40 , cd40usb , cd50 phone , cd70 navi , dvd90 navi , dvd100 navi den her hangi birini araca takmalisiniz . Cd30 ve CD30 mp3 teypler sadece ID3 Tag destegine sahiptirler ve çalan şarkının ismi, albüm ismi , şarkıcı ismi hariç başka bir detay göstermezler.
Ben olsam cid ekran ile cdc40 yada CD40 USB kullanırdim ...