Arkadaşlar intternette gezinirken rastladım,Astra h ların kronik rahatsızlıklarından biri olan aracın arkatarafından kasislerden geçerken gelen gırç-gırç seslerinin çözümü ama ben zaten bu uygulamanın benzerini kendi arabamda bugüne kadar yılda bir sefer sanayide lifte alınarak ve arka burç lastiklerini söktürerek yağlanmasıyla kurtuluyordum.
Aracı öncelikle arka tekeri yükseltmek için kaldırıma çıkarmışlar
Bu sayede biraz olsun yükselterek rahat çalışma alanı kazanmışlar
Arka Salıncak burç lastikleri (bizim gıcırtı yapan eleman)burda gözüküyor
Burda silikonlu bir malzeme kullanıyor,ben bunun yerine WD40 kullanmayı düşünüyorum.
Yazılar Rusça olduğu için anlamadığımdan yorumlar bana ait,idare edin arkadaşlar
Aracın Liftte alınıp burç lastiklerinin sökülüp gresle yağlanması kadar etkili bir çözüm olacağını sanmıyorum ama buda pratik bir yöntem,el freninide çekmek lazım mutlaka...
Aracı öncelikle arka tekeri yükseltmek için kaldırıma çıkarmışlar
Bu sayede biraz olsun yükselterek rahat çalışma alanı kazanmışlar
Arka Salıncak burç lastikleri (bizim gıcırtı yapan eleman)burda gözüküyor
Burda silikonlu bir malzeme kullanıyor,ben bunun yerine WD40 kullanmayı düşünüyorum.
Yazılar Rusça olduğu için anlamadığımdan yorumlar bana ait,idare edin arkadaşlar
Aracın Liftte alınıp burç lastiklerinin sökülüp gresle yağlanması kadar etkili bir çözüm olacağını sanmıyorum ama buda pratik bir yöntem,el freninide çekmek lazım mutlaka...