2006 model 83binde astra h triptronik aracım var..araca 72binde brc marka 55 litrelik simit depo lpg kiti taktırdım.
her gün sabit 90 km ( tem üzerinden ) yol yapıyorum
hızım 90-130 arası ve sakin kullanım.
Lpg Deposu 113-117 TL'ye fulleniyor ve gittiğim yol 420 km'yi aşmıyor
geçenlerde benzini fulledim 223 TL benzin aldım ve fulledim ( benzin tamamen bitmişti çünkü araç benzindeyken evden gidene kadar 2 defa stop etti ibre sıfırın altındaydı )
benzinlikte benzin alırkem km'yi sıfırlaradım ve ışık yanıp sönene kadar aracı kullandım..Işık yanıp söndükten sonra +20 km daha gittim ibre neredeyse sıfıra gelmişti
ve yaptığım benzinle ( 1 depoda ) 735 km yol oldu.Şehir içi şehir dışı karışık oluyor çünkü temi kullanıyorum.
1 depo 55 litre lpg simit ile 420 km = 119 TL
1 depo benzin 735 km = 223 TL
sizce fazla değil mi ?
yetkili servis ile konuştum , " daha ne bekliyordun ki" diye cevap verdi.
her gün sabit 90 km ( tem üzerinden ) yol yapıyorum
hızım 90-130 arası ve sakin kullanım.
Lpg Deposu 113-117 TL'ye fulleniyor ve gittiğim yol 420 km'yi aşmıyor
geçenlerde benzini fulledim 223 TL benzin aldım ve fulledim ( benzin tamamen bitmişti çünkü araç benzindeyken evden gidene kadar 2 defa stop etti ibre sıfırın altındaydı )
benzinlikte benzin alırkem km'yi sıfırlaradım ve ışık yanıp sönene kadar aracı kullandım..Işık yanıp söndükten sonra +20 km daha gittim ibre neredeyse sıfıra gelmişti
ve yaptığım benzinle ( 1 depoda ) 735 km yol oldu.Şehir içi şehir dışı karışık oluyor çünkü temi kullanıyorum.
1 depo 55 litre lpg simit ile 420 km = 119 TL
1 depo benzin 735 km = 223 TL
sizce fazla değil mi ?
yetkili servis ile konuştum , " daha ne bekliyordun ki" diye cevap verdi.