Astra H Astra Classic olarak satılacak !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

browerdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az önce Bursa Neskar ile görüştüm. Yeni Astra J için fiyat sordum..Henüz bir şey(fiyat ve özellik) belli değil; Aralık sonu gelecek dedi..
Ön sipariş alındığını fiyatın belli olması gerektiğini söyledim..Oda istersem kapora yatırabileceğimi vs.söyledi..Fiyat Astra H'tan daha yüksek olacak dedi.
Ayrıca Astra H ların en az 4 sene daha Astra Classic olarak satılacağını söyledi..Donanım olarak azalma olacakmı diye sordum..Hayır şimdi ne varsa Classictede o olacak dedi...
Ne yapmak lazım şimdi arkadaşlar ?

bilmem benimki baya bi classic oldu yau:)

astra h devam
yapılcak bir şey yok gibi

İyi iyi biraz daha araba değer kaybetmez...

bu nası bi saçmalık yaa kesinlikle donanım ve malzeme kalitesinde azalma olacaktır

GM'nin muhteşem satış stratejisi bunlar... başka hiçbir markada da böyle salak bir politika yok...
Ayrıca donanımda malzeme kalitesinde bencede azalma olacak...

Astra h hatchback te classic olarak devam edecek mi yoksa sadece astra h sedan mı klasik kalacak?

Astra h hatchback te classic olarak devam edecek mi yoksa sadece astra h sedan mı klasik kalacak?
Bence bir süre HB de devam eder G kasada olduğu gibi, sonra HB modeli çekip sedanı classic olarak satmaya devam ederler. Aynı stratejiyi F ve G kasada izlemişlerdi, ikisinde de iyi iş yaptı, hele ki G kasada...

İyi İyi. Seneye bir tane cosmo alırız o zaman. Ama adı Classic olur :D

...

Son düzenleme:
Geri