astra h arıza kodları

yalcintorun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gaz fren basılı halde kontak açıyorum sırayla
1-ecn020202
2-ecn020402
3-ecn020302
4-ecn020102
5-ecn01345e
6-ecn059761
7-ecn000000 çıkmaktadır bunların anlamı ilk 4 tanesi enjektör silindir arızası 5.oksijen sensörü ile alakalı 6.yı bilemiyorum 7.de bilemiyorum bu konuda ne yapmam gerek bu arızaların giderilmesi için özelliklede sonuncuyu merak ediyorum

Yakin zamanda motoru yikattin mi ben koctastan motor temizleme spreyi ile motoru temizleyim dedim belli bi sure sonra abs den dreksyona gaz kelebegine kadar her sey ariza verdi 15 tane ariza kodu cikmisti ve bu yazdiklarinda vardi ama cok sukur 2 aydir yok bi sıkıntı tabi seninkide beyin arizasidir demiyorum ki insallah degildir.

Yeni aldim.araci ama yikanmamis ama temizlik yaoilmis belli artik dediginiz gibi kimyasal birseyler kullanilmis servise sotdum telefonda belki arizalar giderilmis fajat silinmemis olabilir dediler malesef tokatta servis yok

Beyin arizasi olsa en kotu ihtimal nedir

benim teknik bilgim cok yok ama o aralar arastirdigim da beyin tamiri yapiliyormus ki aracinda bi sorun yoksa belkide gecici arizalardir ben sadece basimdan gecen bi arizayi anlattim size yardimci olabilir belki diye.bi cihaza baglattirin araci usta ne diycek bakalim benim usta butun ariza kodlarini silip tekrar yaparsa gelmemi soylemisti elektronik bir ariza vermis bir yerde veri aktarimi yapamadigi icin hersey ariza vermis.su anda bir ariza vermiyor arac yani ben hic bir islem yaptirmadim araca.

Cihaza bagladilar sildiler dahada yanmadi yanarsa gel dediler ozek serviste Teşekkür ederim ilginiz icin kodlarda sikindi bu arada ecn 00000

Cihaza bagladilar sildiler dahada yanmadi yanarsa gel dediler ozek serviste Teşekkür ederim ilginiz icin kodlarda silindi bu arada ecn 00000

Geri