yaklaşık 15000 km yaptım dünde izmirden istanbula geldim hiç bir sorun yaşamadım yeni araba alsam hiç düşünmez yine taktırırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aşırı derecede karşıyım benzinli arabanın tüplü olmasına. o araç, o motor, herşey benzin için üretiliyor. siz bambaşka bi maddeyi uydurmaya çalışıyosunuz. adamlar direk lpgli araç üretseler lpgyi yakması için motor üretseler asla karşı değilim. hatta ben gider alırım. sonuçta çevreyi daha az kirletiyo.
aşırı derecede karşıyım benzinli arabanın tüplü olmasına. o araç, o motor, herşey benzin için üretiliyor. siz bambaşka bi maddeyi uydurmaya çalışıyosunuz. adamlar direk lpgli araç üretseler lpgyi yakması için motor üretseler asla karşı değilim. hatta ben gider alırım. sonuçta çevreyi daha az kirletiyo.
itü makina mühendisligi otomotiv bölümü mezunu olarak bu söylediklerinize karsiyim.
motor benzin icin üretiliyor ama ayarlari degistirilerek lpg ile kullanimi zararsizdir. ayni sey hidrojen icinde gecerli. ilerde (hidrojenin depolanma sorunu halledilirse) araclarimizin ayarlari degistirilerek cok rahat hidrojenli olabilir.
kaldiki arac 91 yada 95 oktana göre kendini otomatik ayarliyor. demekki farkli karisimlar fabrika cikisi zaten ön görülüyor. Türkiye'yi bilemicem ama burdan fabrika cikisi lpg yada dogalgazli araclar zaten mevcuttur.. sorun cok pahali olmalari.alip kendin takdirirsan daha uygun.