bildiğim kadarıyla ışıklar yanarken korna çalıyor öyle deneyin artık sabah akşam ışıklar açık gidebilirsiniz ama egzoz emisyon lambası çoğu lpgli araçta uyarı veriyor diye biliyorum aracınız lpgli mi acaba? Araba demek masraf demek maalesef sorun çıkarıyor. Ancak sıkıntı çıkarmayan araç istiyorsanız kesinlikle japon markaları tercih edin kendimde honda kullandım araba sanayi yüzü görmedi.Zaten bir dergide okumuştum parça sağlamlığı tamir görme sıklığı kronik problemler yönünden araçları kıyaslamışlar. 1-mazda 2-mercedes 3-toyota 4-honda ... diye gidiyordu anlayacağınız ilk 4 de 3 japon arabası var. Tabi yeni nesillerde nasıl bilmiyorum ama araba alayım çok bakımda yapmasamda gitsin diyorsanız japon almak en mantıklısı
Yok lpg'li degil. 1.6 benzinli . Sormayin arabam 2.evladim gibi para tuketiyor. Belimizo buktu iyice. Daha 1 ay oldu alali babamim bugun tepesi atti. Kornanin kronik oldugun soyledim. Koy hemen sat o vakit dedi.
Bende gecen gun sans eseri youtube'da ' otomobilin mesut abisi ' diye bir sayfa kesfettim. Inanilmaz faydali bilgiler edindim. Firsatiniz oldugu vakit izlemenizi siddetle oneririm. J.D. power testlerinden carpisma testlerine kadar inanilmaz fazla kratere ve segmente gore araclari siralamislar.
Agzim acim bir suri videosunu ozledik esimle.
Gonlum ford c-max'ten yanaydi ama maddi olarak yetisemedik.
Sans diye kismet. Kasigima bu arac cikti.
Kazasiz belasiz diliyorum. O yeter bana. Her Allah'in gunu oglumu okula goturup getiriyorum. Rabbim sakinsin hepimizi.