arkadaşlar 2 ay önce astra h hb 2009 1.6 benzinli araç aldım.
Ama aldığım günden beri servisten çıkamıyorum
aldıktan 1 ay sonra aracımı yıkamaya verdiğimde arka stop farlarının feci şekilde buğulandığını gördüm ve daha sonra her yıkamada takip ettim ve nerdeyse her yıkamada arka stopların buğulanmasından çok rahatsız oldum ve sonunda servise gittim (opel gerçek)serviste ;buğulandığı zaman getirin fotosunu çekip yolllayalım ve garantiden değiştirelim dediler.Ben o gün içinde oto yıkamaya gidip farlara su tutturduktan sonra hemen servse gittim ve fotoğrafını çektiler ,15 gün sonra farlar garantiden değişti ama nafile yine stoplar buğu yapmaya devam ediyor farlar için bir daha servise gitmedim.
20 gün önce sabah işe gitmek için aracımı çalıştırmak istediğimde aracımın 4 LÜ leri kendi kendine yandığını ve marşa basmak istediğimde araçımın aküsünün boşaldığını gördüm ,yol yardımı aradım takviye yapıp çalıştırdılar ve ertesi gün servise gittim serviste sorun olmadığını ve cim diye bir parçanın programını güncelleyip bana teslim edeceklerini söylediler .Daha sonra servisten aldım aracımı ve yaklaşık bir hafta sonra aracımın kornası çalmamaya ve aynı şekilde ışıkların yandığını gördüm ve tekrar servise gittiğimde yapılan konttrollerde cim denen parçanın değişmesi gerektiğinive sorunun hallolacağını söylediler..
Parça değişti ama benim sorunlarım hala devam ediyor .
İnanın sıfır araba aldım ama aldığıma çok pişmanım..
İşimden ve gücümden olduğum bir yana arabadan soğudum
Şu an sorunlarım haa devam etmekte ve artık servise gitmekten bıktım .
Aracımı krediye aldım ve borcunun bitmesine 10 ay var .
Bana bir akıl verin aracımı satayımmı yoksa bu şekilde kullanayımmı?
SOn bir kaç gündür tümseklerden geçerken geen seslerde cabası

fazla uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama bu aracı aldığıma inanın çok pişmanım
yorumlarınızı ve fikirlerinizi eksik etmeyin
hoşçakalın.
Ama aldığım günden beri servisten çıkamıyorum

20 gün önce sabah işe gitmek için aracımı çalıştırmak istediğimde aracımın 4 LÜ leri kendi kendine yandığını ve marşa basmak istediğimde araçımın aküsünün boşaldığını gördüm ,yol yardımı aradım takviye yapıp çalıştırdılar ve ertesi gün servise gittim serviste sorun olmadığını ve cim diye bir parçanın programını güncelleyip bana teslim edeceklerini söylediler .Daha sonra servisten aldım aracımı ve yaklaşık bir hafta sonra aracımın kornası çalmamaya ve aynı şekilde ışıkların yandığını gördüm ve tekrar servise gittiğimde yapılan konttrollerde cim denen parçanın değişmesi gerektiğinive sorunun hallolacağını söylediler..
Parça değişti ama benim sorunlarım hala devam ediyor .
İnanın sıfır araba aldım ama aldığıma çok pişmanım..
İşimden ve gücümden olduğum bir yana arabadan soğudum

Şu an sorunlarım haa devam etmekte ve artık servise gitmekten bıktım .
Aracımı krediye aldım ve borcunun bitmesine 10 ay var .
Bana bir akıl verin aracımı satayımmı yoksa bu şekilde kullanayımmı?
SOn bir kaç gündür tümseklerden geçerken geen seslerde cabası

fazla uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama bu aracı aldığıma inanın çok pişmanım

yorumlarınızı ve fikirlerinizi eksik etmeyin
hoşçakalın.