Astra H 1.3 CDTİ vs Megane2 1.5 DCİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan forza26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiyenin hangi şehrinde bakarsan megane 2....
Tuttu bu araba kardeşim vur duvara çıksın öte taraftan...ezilmiyor araba,şöför seçmez,rent e gelir ticari ye gelir masraf istemez ..astra belki yol tutuyor,ama zayıf kalır megane ın yanında....ticaride kaç tane astra gördünüz,yada dayanabilirmi? :):)

Tcari de kullanışlı olmak kriterse eğer o zaman şahin alalım hepimiz, :)

Kesinlikle katılıyorum; bir de Caner; iyi hoş söylüyorsun da (hani megane kadar sağlam mı astra ki gibilerinden) bu şirketler olmasa örn Tukcell, Garanti, İş bankası ve tabi ki iktidar partisi; VW Grup Türkiye'de ekmek yiyemeyecek ya :):)

Türkiyenin hangi şehrinde bakarsan megane 2....
Tuttu bu araba kardeşim vur duvara çıksın öte taraftan...ezilmiyor araba,şöför seçmez,rent e gelir ticari ye gelir masraf istemez ..astra belki yol tutuyor,ama zayıf kalır megane ın yanında....ticaride kaç tane astra gördünüz,yada dayanabilirmi? :):)

ben hiç vurup öte taraftan çıkacak bi megane 2 görmedim. önden, çamurluktan vs girdiğinde hemen dağılan bi megane 2 geliyo hep aklıma nedense? ayrıca rentciler kaliteye yol tutuşuna vs önem vermez. az maliyetle alabileceği araçlara bakar. genelde fiat ve hyundai grubu araçlar vardır. accent linea vs tarzı.

opele tüp takarsın uymaz,mazotlusu mazot beğenmez,arıza lambası sönmez,yandımı yürümez...
megane da bunların hiçbiri yok...

bir arabanın kaza anındaki dağılması arabanın dandikliğini göstermezki ? :)

herkesin görüşü farklı,kimi şahin e binmek ister kimi nazik gider kimi arabasını önüne gelene verir...bunlara göre ve tr şartlarına göre değerlendirme yapmaya çalışıtım

arabanın sağlamlığını örnek vermeye çalıştım ama kimi bunu kriter olarak almış can sağlığı olsun....
bir gerçek var opel nazik araba,kollamassan dağılır..megane da gir çukurun gözüne..

ama okadar fanatiği olan bir markaki açığını bile görmezden gelmek isteyen çok kullanıcısı var...

Uzun yıllar kullancam, her gün çıkarmam, temiz kullanırım diyorsan ve arabaya titiz biriyseniz Astra alırdım.
Beni götürsün, fazla masraf çıkarmasın, konfor, yüksek malzeme kalitesi aramam, halk tabiriyle merkep niyetine kullancam diyorsanız Megane.

Opelin şimdiki arabaları için uzun yıllar kelimesi bana uymuyor,bu arada megane konforsuz bir arabamıki kimse beğenmiyor,ses gelmez iç trimlerinden yol sesi yapmaz öyle neden konforsuz bu araba?

Megane2 eger sessizse astra h sessizligin otesi. yol sesi motor sesi ve tikirtilar boldur megane da. krom kaplama yerine gumus renk boya kullanan bir arac megane2

Şimdilerde hangi otomobil uzun yıllar kullanılabilecek durumda ki?Her markanın her modeli neredeyse ort her 2.5-3 yılda bir tasarım ve teknik detay değiştiriyor..O uzun yıllar kullanılabilecek araçlar milennium ve öncesine aitti..Şimdi her araç kapitalizmin ''kullan at ya da değiştir'' hamuruyla yoğrulduğu için ayrım gözetemeyiz ama EURONCAP a girdiğimizde megane 2 nin vasatlığı ile astra h ın farkı çok daha anlaşılır..Hava yastığı sayıları dahi yeterli astra h ın daha güvenli oluşuna..

Geri