Astra GTC Turbo'ya bikac işlem. . .

Ekzost+cai(max.3-4hp)+yazılım= 235hp, 395nm coolersuz bu değerler.

Dogru diyorsun coolersuz degerler..
Intercooler fark ettirmedi diyemem.. Kullanim olarak ust devirlerde bence etti. Gidisde 1/ yarim boy fark etti diyebilirim. Dnyo uzerinde ise duzgun bir dnyo bulamadigimdan tam bilemiyorum. Bence 240 hp civari

76mm cok aşırı değil mi K03 için? Feci bir lag olmustur bence araçta.

Erdenin dyno verisini görmüstüm ancak 395nm peak değeri devamlı daha düşük tabiki.

dnyo2.jpg

egzoz turbonun agzından itibaren komple son susturucuya kadar 76 lık düz krom boru 2 tane kat vardı 2 si de iptal edildi turbo timer da hks type0 dı ama dedigim gibi arıza ışıgı yaktı ben de zaten geri söktürdm o olmasa da olur zaten pek mühim degil hakan abiye intercooler ı sordum 10 15 hp alırsın demişti bana

Intercooler dan 10/15 hp alirsin...Turboyu buyuttukden sonra..
Ornek dbilas.de bak..Corsa OPC icin 15 hp veriyor ama turbodan sonra alirsin..

bende aynen öyle düşündüm zaten turbo büyütülecek bir daha oynamanın bi anlamı yok ve cok cabuk dolduruyor zaten turbo hisseettirmiyor bile eksikligi ok gibi maasallah :D:D

Turbo lazim...:D:D
Hakan cozer bu isi...

Valla açıkçası benim roll videolarını izleyenlerin bile dikkatini çeken , vites aralarında araç resmen "pause" yapıyor,yani vitesi atıyorsun,orda 1-2 sn duraklıyor,sonra birden başlıyor yine devirlenmeye. 70mm egzozda bu kadar bir duraksama olduktan sonra 76 cok daha fazla lag yapar diye düşündüm ben.. Tabiki turbo vs .yapacaksan ideal.

Astranin resimlerini gorsek....:D
araba su anda serviste turbo hortumunda bi yırtık vardı onu değiştiriyorum bi de bakımı gelmşti onu da halledeyim dedim bırakmışken üzerindeki jant ları 16 bence kücük kalıyor niye 16 ysa fabrika cıkısı anlayamadım zaten 17 güzel bi jant lastik attıktan sonra inşallah fotoları sizlerle paylşacam.;)

Turbo lazim...:D:D
Hakan cozer bu isi...
olacak abi inşallah kafamzda var bakalım fiyatları bekliyoruz :)

Geri