Astra GTC Turbo'ya bikac işlem. . .

1.6 Motordan 395 nm Tork inanılmaz gerçekten :)

hehe kanca, çok mantıklı bi mantık çıkarımı yapıyorsun;)

yaparım ;)

mümkün ve + larda moko farkı :)

egzoz turbonun agzından itibaren komple son susturucuya kadar 76 lık düz krom boru 2 tane kat vardı 2 si de iptal edildi turbo timer da hks type0 dı ama dedigim gibi arıza ışıgı yaktı ben de zaten geri söktürdm o olmasa da olur zaten pek mühim degil hakan abiye intercooler ı sordum 10 15 hp alırsın demişti bana

76mm cok aşırı değil mi K03 için? Feci bir lag olmustur bence araçta.

1.6 Motordan 395 nm Tork inanılmaz gerçekten :)

Erdenin dyno verisini görmüstüm ancak 395nm peak değeri devamlı daha düşük tabiki.

76mm cok aşırı değil mi K03 için? Feci bir lag olmustur bence araçta.

76lıkta su ana kadar hiçbir sıkıntı vermedi ses bakımından olsun tork bakımından memnunum cunku zaten ilerde turbo büyütecegim için bence daha rahat olur diye düşünüyorum 70 lik taksaydım ilerde zaten yine 76 cevirmek zorundaydım ugrasmak istemedim

K03e göre 76mm cok buyuk bir cap ama ileride turboyu buyutuceği icin mantikli bi seçim yapmiş.

eywalla kanka, 76mm aslında biraz fazla denebilir, bu setupta 2.5inch ya da 2.75inch gibi bi şey daha ideal olur ama çok da fazla problem çıkarmayacaktır lag olsa olsa 100rpm ilerde dolar 63mm e göre, zaten çok altlarda dolan bi araba. Biraz daha büyük turbo için bi daha gerek kalmayacak çapla oynamaya...

bende aynen öyle düşündüm zaten turbo büyütülecek bir daha oynamanın bi anlamı yok ve cok cabuk dolduruyor zaten turbo hisseettirmiyor bile eksikligi ok gibi maasallah :D:D

Maşalla maşalla...

Geri