astra g Yolda birakti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaslar bu gun uzun bir rampayi 4.vitesle ciktim duze varinca araci 5. Vitese aldim 200 metre gitmeden ariza lambasi yakti arac calisiyordu fakat stop etmedi gaz pedalina bastim arac gaz yemiyordu kontagi kapatip actim duzeldi neden olur yardimlarinizi bekliyorum tskler

Bazen araç zorlanmasından dolayı kendini korumaya alıyor. Bence normal demek ki araç o vites de baya bir zorlanmış olmalı.

Ateşleme arızası olmuş olabilir. Bende de bir defa öyle oldu. İkinci olduğuna da bobin gitmişti.

Araç kendini safe mode a almış bunun bir çok nedeni olabilir en mantıklısı test cihazına bağlayıp arıza koduna göre hareket etmek olur.

araç nasıl yolda bırakmış anlamadım en son çekici üzerindemi döndün.

kontağı kapattım açtım tekrar eski haline geri döndü ve çalıştı ama sorun şu ne zaman 5. viteste 100 ile gitmeye kalksam bunu yapıyor neden 5. vitreste sorun yaşıyorum

kontağı kapattım açtım tekrar eski haline geri döndü ve çalıştı ama sorun şu ne zaman 5. viteste 100 ile gitmeye kalksam bunu yapıyor neden 5. vitreste sorun yaşıyorum

Yakıt yada ateşleme ile ilgilidir. İlk aklıma gelen bu şahsen.

evet haklısın bayağı zorladım rampada

bilgisayara bağlarsanız direk cevabı verir. burdan söylemek zor. bobin buji birçok sebebi olabilir. safe mod güvenli mod diye birşey yok.

Başlık yanıltıcı olmamış mı? yolda bırakmamış 5.viteste oluşan bir sorun sadece. ateşleme sistemi bakım istiyor olabilir. ya da LPG'liyse başka birşey.

Geri