Astra G Yay Kararsiz Kaldim Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ap Yay Buldum 3,5 Lik.2. El üç Ay Kadar Astra G De Kullanilmş.150 Ytl Fiyat Nasil Sizce...

gökay tavsiye ederim fiyat da iyimiş.yayları nerde taktırcan.bu tarafa gelirsen bizim serviste takarız.

gökay tavsiye ederim fiyat da iyimiş.yayları nerde taktırcan.bu tarafa gelirsen bizim serviste takarız.

Recep sen bu 3,5 cm lik ap yayları kullandınmı hiç.tavsiye edermisin.

Son düzenleme:
AP2yi ben tavsiye etmiyorum bir arkadaşım kullandı 3 hafta sonra çıkardı...

ap kullandım astra g sedanda güzel düşürüyor, yol tutuş çok iyi ama inanılmaz sert.hatta bir süre sonra koltukların ordan ses gelmeye başlamıştı.bi de otobanda sağ şeritlerdeki lastik izlerine dalınca araba yanlamaya başlıo:p

öyle böyle derken en sonunda yaylandık.hiç aklımda yokken ve üretimi şu anda olmayan tesadüfler zinciri sonucunda ap marka 3,5 cm lik yay aldım.büyük tededdütler sonunda yayları manisadan recep gümüş üyemizin yardımları sayesinde montajını yaptık.yay takılmadan önce bu kadar basacağını tahmin etmi
yordum.195.60.r.15 lastik ve orjinal jantları ve amortisörler üzerine taktık.
yay alacaklar için artısı eksisi neler.3 günlük kullanın sonucu izlenimlerim.
1.görsel olarak çok güzel.
2.mükemmel bir yol tutuş
3.direksiyona çabuk tepki(yılan misali)
4.gece kullanımımda karşıdan gelen araçların ışıkları biraz rahatsız ediyor.
5.yolda azda olda dalgalanma(ama keyifli)
6.birazda doğal olarak eski konforundan kayıp var.hem yay olsun hem konfor neklemek biraz saçma olacaktı.
yaydan önce ve sonrası resimleri...

yaydan önce
ön
cimg0352gd0.jpg

arka
cimg0353bj2.jpg

yan
cimg0351ab7.jpg

yaydan sonra resimler...

arka
cimg0005qt0.jpg

ön

cimg0007aw2.jpg

yan

cimg0020xz0.jpg

umarım yardımcı olmuştur.

arkadaşlar bende 3.5 hr taktıdım ama arabam orjinal halinden daha kötü göründü bende 5 cm taktırmaktan yanayım ben mersinde bulamadım eğer bana yardımcı olursanız sevinirim

bende de yeni astra h var bende arastırdım ve apexi 5cm ve 3.5cm koni marka arasınada tereddut ettim. sizce koni 3.5luk iyimi

------------------
CENGIZ OKKALI

vectra C'de koniler üstten iki bakla birbirine vuruyordu ''H'' da yorum yapamıycam ama apex i tercih ederdim ben. kendim G kasa eibach kullanıyorum. yakında fotoları arabamı bi güzel pasta cile yaptıkdan sonra foruma paylaştırıcam.. (:

Geri