Astra G Yay Kararsiz Kaldim Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eibach 5cm yay : yağ kaçıran amortisörler, çok sert bir otomobil ve asfaltta ki dalgalanmalarda bol bol zıplamak demek hele ki orjinal amortisörlerle.
vogtland 3.5 cm : orjinali kadar konfor, iyi bir yol tutuş ve mükemmel uyumluluk diyebilirim. (daha az yıpranan bir otomobil)

2 sette de aynı göz zevki var diyebilirim.( yere yakınlık açısından )

2 seti de kullandım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

:alkis::alkis::alkis: teşekkürler:alkis::alkis::alkis:

17'' jantları taktıktan sonra bile konfor bozuldu. yay takınca nasıl olur bilemiyorum. vogtland 3.5 cm bende düşünüyorum fiyat alırsan burada yazarsan sevinirim.

17'' jantları taktıktan sonra bile konfor bozuldu. yay takınca nasıl olur bilemiyorum. vogtland 3.5 cm bende düşünüyorum fiyat alırsan burada yazarsan sevinirim.

işte sertlik ayarlı yay yada amortisör olacak ki tadından yenmeyecek .. onun da fiyati ne kadardır kim bilir ?

işte sertlik ayarlı yay yada amortisör olacak ki tadından yenmeyecek .. onun da fiyati ne kadardır kim bilir ?

işte koni oda 1800ytl falan bu arada astraya 5 lik yay kesinlikle takılmaz bence kesinlikle biryerlerde bırakır araba takımları heleki Türkiye yollarında

Ben montajı bedava olduğu ve %25 indirim yaptıkları için gittim 50 mm Eibach sportline yay takdırdım(298 YTL montaj dahil bu fiyata hiç bi yerde bulamazsın) aynı senin gibi kararsızlıklardan sonra..
Konfor açısından fark yok orjinale yakın konfor...
Zıplama olayı doğru boğaz köprüsü asfaltı biraz dalgalıdır orda anladım biraz zıplıyor ama aracın arkası önde problem yok yani ciddi sıkıntı yok...
Görünüş açısından 10 numara oldu diyebilirim, çünkü bunu taktırmadan önce vogtland 35 mm taktırdım araba basmadı rahatsız etti çıkarttım bunu takdım..

jpeg012cg8.jpg

kararım herhalde 3,5 eibach gibi olacak.peki bunlar için amorsitör değişimi gerekiyormu?

35mm de konfor isteniyorsa vogtland alın.yumuşak yaylar oldugu için 4cm net alçalır arabanız.
bu yaylar için amortisör değiştirmenize gerek yok.

bende 3.5 almak istiyorum ama markada karar veremedim

herkesin yorumu farklı kimi 5mm de konfor isteniyorsa vogtland alın diyor başkası vogtland 35 mm taktırdım araba basmadı rahatsız etti çıkarttım diyor.valla kararsız kaldım.ayrıca yaylar her araç için ayrımı üretiliyor...

Gökay bu verilen bilgilerden sana güvenilir gelenlerini degerlendir ve ona göre karar ver bence

Geri