astra G xenon montajı

ESRİYEN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dostlar öncelikle merhaba.Xenon farı aracıma takmak için ayrı bir aparat mı gerekiyor.Geçenlerde arkadaşın getirdiği xenon benim farların yuvasına oturmadı.Bir aparat falan alınması gerekiyorsa nereden alabilirim.aracım 2004 g kasa enjoy.Herkese kazasız sürüşler...

birazdan kendini üye arşivinde tanıtmanla ilgili ikaz gelecek zaten de ön bilgin olsun.
artı olarak iki seçeneğin var..
orjinal duyun arkasını kesip takacaksın
yada sahibinden de yada gg da aratırsan o dediğin aparattan bulabilirsin
seçim senin...

birazdan kendini üye arşivinde tanıtmanla ilgili ikaz gelecek zaten de ön bilgin olsun.
artı olarak iki seçeneğin var..
orjinal duyun arkasını kesip takacaksın
yada sahibinden de yada gg da aratırsan o dediğin aparattan bulabilirsin
seçim senin...
Teşekkürler.Uyarın için sağol...Bilmiyordum.

Serkan söylediğin gibi o sitelere baktım ama opel için olanı yok Woswogen cady ve Golf için olan aparat var.

sahibinden de gördüğün satıcıya mesaj atarsan elinde olduğunu yada bu hafta içinde geleceğini söyleyecek sana...
ama bana kalırsa orjinal duylarından bir takım almak daha mantıklı.
çünkü o aparat ne kadar uyumlu olacak bilinmez.
orjinal duyların çifti 20 lira, kendin diplerini kesip güzelce montajını yaparsan daha iyi olur bence.
farların içini su toz gibi şeylerden izole etmeknin en garanti yolu o sanırım.
en azından ben öyle yapacağım. epey araştırıp bu yola karar verdim.
anadolu yakasındaysan ben montajını yapıp bitirdikten sonra sana da yardımcı olabilirim.
siparişi verip ödemesini yaptım hepsiburada dan xenonları.
resme bakarak tam uyumlu olacağını düşünüyorum kesip biçmeye gerek kalmayacak gibi
ama güven olmaz resimdekinden farklı ürün gönderebiliyorlar çoğunlukla...
gelsin göreyim haber veririm sana da. xenonlarını alır gelirsin montajını yaparız beraber..

Bence astra g ve corsa c xenon takmamalı. önünde şapka olmadığından acayip göz alıyor.

şapka ile ilgisi yok ki,
merceksiz hiç kimsenin takmaması lazım aslında şapka var yada yok...
ama şöyle de birşey var, nispeten daha İYİ denebilecek tipte farlarda çok daha az sıkıntı veriyor kesinlikle...
misalen bir tofaş yada renault grubundaki araçların 2000 model yılındaki herhangi bir modelinden çok daha az sıkıntı verir astra farı. sanırım şeklinden kaynaklı ama gerçekten öyle...

Serkan bilgiler için teşekkürler.Sen tak haber ver bende anadolu yakasındayım olmazsa beraber takarız.İyi akşamlar...

Bu arada orjinal duyları nereden bulabilirim.

bütün güm hepsi buradayı maile boğdum hala onaylamadılar eft mi...
sanırım ellerinde olmadığından onaylamayı geciktirip kargolama süresinden 2 gün de olsa kısmaya çalışıyorlar...
orjinal duyları oto sanayide istediğin opel parçası satan yerden alabilirsin...
hangi semttesin? ona göre daha akın biryer söyleyebilirim...

Geri