Astra G uğultu..

mecachrome

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Motordan 3000 devir civarında silecek-su püskürtme motorunun çıkardığı sese çok benzeyen biz uğultu geliyor. Hareket halinde duymaya başlamıştım. Park halindeyken de gaz verdiğim zaman yine 3000 devir civarı bu uğultu duyuluyor. Fakat uğultu 3000-3200 devir aralığında duyuluyor ardından kesiliyor. Araç astra g 1.6 benzin+lpg, 84 bin km

Teşekkürler.

Motordan 3000 devir civarında silecek-su püskürtme motorunun çıkardığı sese çok benzeyen biz uğultu geliyor. Hareket halinde duymaya başlamıştım. Park halindeyken de gaz verdiğim zaman yine 3000 devir civarı bu uğultu duyuluyor. Fakat uğultu 3000-3200 devir aralığında duyuluyor ardından kesiliyor. Araç astra g 1.6 benzin+lpg, 84 bin km

Teşekkürler.

egzos olabilrimi acaba????

Şarz dinamosu bilesinden olabilir.

20 tane sebep sayabilirim......

Fikir vermesi açısından şunları söyleyebilirim. Araç birkaç gün önce bakımdan çıktı. Bobin, bujiler değişti. Fakat bunlar değişmeden önce de yapıyordu. Bu olayı nedense ustaya söylemeyi unutmuşum.

teker bilyası ya da lastikler ikisinden biri arabayı lifte alıp bakarsanız belli olur.

teker bilyası ya da lastikler ikisinden biri arabayı lifte alıp bakarsanız belli olur.

Park halindeyken de yapıyor hocam, gaz verip 3 bin devire çıkarınca durduğu yerde de oluyor aynı ses.

triger dahil

bundan korkuyorum zaten hocam, 60 bin bakımında triger ve bilyalar değişmişti.

Geri