astra g teyp çalışmıyor

elegance2003

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2003 astra g var. şöyle bir sıkıntım var. aracımın teyibi 1 saat öncesine kadar çalışıyorken aracımı park ettim 1-2 saat sonra tekrar bindim teyibimi açtım fakat ekrana radyo frekansı geliyor ve hemen kapanıyor. tekrar açıyorum hemen kendiliğinden kapanıyor. sizce nedendir.

Bağlantılarını kontrol etme şansın varsa ilk önce bağlantıya bak derim.

açma tuşuna basılı tutarak teybi aç tuşu birkaç snye bırakma bende bir keresinde öyle olmuştu ve böyle açmıştım

kutup başını söküp belli bir süre takmaktan sorunu çözebilir ama code elinizde yoksa başınıza iş açar

hoparlör uçlarında kısadevre olabilir. kendini korumaya almak içinde kapatıyor olabilir.

çalıştı

teyibi açtığım zaman ekrana 108.1 gibi bir frekans geliyorduve hemeh kapamıyordu ne yaptıysam düzelmedi. ama çok basit bir şekilde çalıştı.teyibi açar açmaz hafızaya kayıtlı radyo düğmesine bastım (123456) teyp açıldı. cevaplar için teşekkür ederim...saygılar

benimde ses açma düğmesi çalışmıyor yani kafasına göre takılıyor sesi kısmaya çalışıyorum ses açıyo felan bunun çözümü nedir ?

bende iş yerimin arabası var ford connect aynı şekilde düğmesi çalışmıyor. açsan kapanmıyor kapansa açılmıyor. sesini açınca kısılıyor kısınca açılıyor. allahtan direksiyondan kumanda var

muhtemelen bir elektronikçiye gidip onu yaptırmak lazım.

MEsajımı görev var sa bi cevap atabilir mi _

MEsajımı görev var sa bi cevap atabilir mi _
mesajın yokki dostum,,, yoksa neden yazmayalım,,

Geri