Astra G Tekirdağ

enisokan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Selam arkadaşlar. Aracımın dış görünüşle ilgili modifiye önerilerinizi bekliyorum. Yan çıtaları, kapı kollarını ve ayna kapaklarını gövde rengine boyatmayı düşünüyorum. Sizce nasıl durur? Fikirlerinizi bekliyorum.

4_zps5feaaac5.jpg

5_zps53e19717.jpg

2_zps284b7478.jpg

3_zps32c948ac.jpg

1_zps14662690.jpg

Şahsi fikrim, karlıklar ve spoyle sökülmeli, ayna kapakları boyatılmalı, 16 inch bi jant takılmalı, biraz da düşürmelisin tabi birde film ile mükemmel olur.

Güle güle kullanın.

araba cok havada ve jantlar coook kucuk duruyor bence badyı cıkart cok hantal durmus

o arkadaki spolier hiç olmamış. söküp bana gönderebilirmisiniz :)

farlar güzel, aynalar boyatılmalı,çita ve kapı kolları bence orj kalmalı,jant küçük, spoler güzel, tampon eklentileri bence gereksiz...

Hiç dokunma derim araç mis gibi duruyor ben çok beğendim şahsen ;)

bu haliylede güzel arac

araba buz dolabı gibi geldi gözüme biraz tezat renklere ihtiyacı sis farı tak abi logosuz panjur olabilir basıklık çok önemli değil ama marshbieller gerçekten kötü gözüküyor birde depo kapağındaki sticker gerçekten arabayı şahine çeviriyor

jantların modeli güzel aslında, buyutulup, biraz da basılırsa, tampon ekleri de sırıtmayabilir. sis lambası, cam filmi de olmalı bence.
kazasız belasız kullan

O jantlar olmasa araç harika dostum , jantları acilen değiş ve 16" lik bir jant tak , kalın kolonlu

Geri