- Konuyu Başlatan
güle güle kullan![]()
tşk.ederim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güle güle kullan![]()
Orj pasapaslar kesinlikle halıflex benim aracım 2007 model ama opel gm markasıyla lastik paspas ürettirip orj lastik paspas diye satabilirler
Arkadaşlar ben de yeni paspas siparişi verdim ve yazdıklarını okuyunca gelecek paspaslar konusunda şüpheye düşmeye başladım. Ben modacar denen bir marka paspas sipariş verdim. Acaba sizin bahsettiğiniz o sitelerindeki resimle alakası olmayan paspas gönderen marka modacar mı?
İnternet alışverişinde gösterdiğin titizlikten ötürü kutlamak istedim. Umarım herkes hakkını koruma konusunda bu denli ısrarcı olur.tşk ederim, yalnız internetten gelen paspası geri göndersen iyi olacaktı, zaten bunların amacı siteden görülen paspas orijinal, ama bu paspası satamazlar, onun yerine kendi yansanayi paspaslarını adrese gönderiyorlar, vatandaşda nasılsa bir daha geri gönderme işinden üşeneceğini biliyorlar, ne satarlarsa kar misali.....
Ben dayanamadım, bunların internet satış ofislerine gittim, sitelerine koymuş oldukları paspası görmek istediğimde, o resmin eski olduğu güncellenmediğini ve güncelyecekleri, özür vs.
Yine bakıyorum aynı orijinal paspas resimleri sitede.Anlayacağın adamlar üçkağıtçılığı kendilerine şiar edinmişler.....
kal sağlıcakla....
İnternet alışverişinde gösterdiğin titizlikten ötürü kutlamak istedim. Umarım herkes hakkını koruma konusunda bu denli ısrarcı olur.
Ayrıca güle güle kullan...