Astra G Paspas (orjinal)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yilmust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben modacar markalı paspas ile ilgili çekinceleri okuyunca siparişi verdiğim siteye ulaştım ve bilgi istedim, paspası göndereceklerini, görüp alıp almamaya karar vermemi istediler. Kabul ettim. Pas pas geldi. Ve almaya karar verdim.

Özelliklerini söyleyeyim:

Yumuşak malzemeden, iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Kalınlığı normal geldi.
Pürüzlü bir yüzeyi var, iyi mi kötü mü bu bilmiyorum ama,
Kokuyor ama, çok ağır gelmedi bana, 1 haftaya geçer gibime geliyor. Sonuçta kauçuk malzeme.
Tabiki orjinal değil, opel arması benzetilmiş sadece. Ama benim için Opel arması değil, kesimi, arabaya tam oturması önemli idi ki tam oturdu. Kesimi güzel.
Fiyatı 30-34 ytl(sitelere göre değişiyor) + kargo ile 40 küsur ytl ödedim. Fiyatı bence daha düşük olabilirdi. Tabi kalitesine ve dayanma süresine göre karar vermek gerekiyor.

Bu paspasları alınca farkettim ki daha önceki paspaslarım ile aynı, yani 2. el aracımın önceki sahibi de aynı markayı almış.

Ben sırf kesimi arabama uygun olduğu için kokusunu vs. sineye çekerek :) kabullendim bu paspası.

Daha önceki paspaslarımdan sadece sürücü tarafındaki delinmişti. Kaç yıllık kullandı önceki sahibi bilmiyorum. İnşallah uzun süre dayanır.

ben 2 kez pas pas aldım birisi arabaya küçük geldi diğeri de tam oturdu ama o da koku yaptı üzerinde opel arması olan yan sanayi bir paspastı
en güzeli yetkili servise gidip orjinalini almak ön arka orjinal 110 ytl sadece ön 70 ytl

Geri