Astra G Otomatik Vites'e Atinca Stop Ediyor

ASLANYUREK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar.2001 Astra 1.6 16V Elegance Otomatik aracimi vitese atinca motor stop ediyor.vites 'P' konumunda veya 'N' konumunda iken arac normal rolantide calisiyor fakat 'D' veya baska bir vitese alinca stop ediyor.eger kendi kendimin icinden cikacagi bir ariza veya temizlik islemi ise hic ustaya goturmeden halletmek istiyorum.sayet onemli bir durumsada bunu bir an once ogrenmek istiyorum.lutfen yorumlarinizi ve fikirlerinizi esirgemeyin.:help:

kazasiz belasiz surusler dilerim.

Tech e bağLat bence aracını. En güzeL Sonucu O Veriyor. Benim Araçta DevirLi kuLLanınca daha sonra boşa atınca boşa atıyorum pat Stop Ediyordu. BağLattık Tech' e EnjöktörLer Yağ TopLamış 1 Parmak KaLınLığında. En Garantisi Bi BiLgisayara BağLat aracını. Şİmdiden geçmiş oLsun...

enes kardesim aciklaman icin tesekkur ederim.aracim 1 ay once ayni sorunu veriyordu tech2 ye bagladi usta ve bogaz kirlenmistir buyuk bir ihtimalle dedi ve 50 ytl istedi.simdi bu bogaz temizligini ben yapabilirm tahminimce.bence acikta olan bir parcanin sokumu ve temizlenmesi bu kadar tutmamali.

Geri