butun yazılanları okymadım ama ben ozel srvıste sormustum pc baglayıp yapıyrz demıslerdı 50 lıraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
butun yazılanları okymadım ama ben ozel srvıste sormustum pc baglayıp yapıyrz demıslerdı 50 lıraya
merkezi kilit beynin hangi sokete bağlanacağını biraz daha ayrıntılı gösterebilir misiniz
yanlış bağlantı yapıp biyerlere zarar vermekten korkuyorum....
merhaba arkadaşlar ben 12v dc; 5a 240v ac ; 5a 30v dc bir röle kullandım. 2 diyot ve kondansatör aynı değerde denildiği devre çıkışlarını doğru yerlere bağladım fakat çift kilitte röle 2 sn tetikleniyor fakat camlar kapanmıyor.bu durum rölenin verilen değerde olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?bulunduğum yer merzifon yukardadeğerini verdiğim röleyi bulabildim.bana bu röleyi gönderebilecek arkadaşlar varsa onlara minnattar kalırım.aracım 2003 astra comfort sunroof lu modeli .verilen bilgiler için çok sağolun yardımlarınızı bekliyorum.bu arada bir arkadaşım 5 amperlik denedim olmadı demiş ama ayrıntı vermemiş.