cengiz abi gönderdiğin şemadan bir çıktı alıp bugün bagajı komple söktüm ve stop lambasını çıkardım, stop lambasının içinide çıkardım ve altına ince olanından bir kat sıkıştırılmış elyaf kesip kapattım, cama gelen kısmına ise bir tarafı 3m denilen bantlı diğer tarafı lastik fitilli olan pencere lastiği ile bi güzel çevirip stopu yerine vidaladım tekrar, o anda bagajın kilit mekanizmasını incelerken aklıma neden yan çıtaların ve bagaj kapağının altınada elyaf olmasın ki die bir fikir geldi, ve gidip en kalın olanından (yaklaşık 1 parmak kalınlığında) sıkıştırılmış elyaf aldım sonrada yan çıtaların ve bagaj kapağının altına güzelce çift taraflı bant yardımıyla elyafı döşeyerek kapatıp vidaladım.
SONUÇ: arabanın içinde çıt ses kalmadı ve teybin sesini sonuna kadar açtığımda ne dışarda nede içerde bass la aynı ritmi tutan bişey kalmadı. sanırsam ben kapı yüzlerinide söküp içine elyaf döşeyeceğim belki daha tok bass alabilirim.
ben tekrardan teşekkür etmek istiyorum, şu an içim gerçekten rahat, istediğim şeyi kendi ellerimle özenerek yapıp aklımın bi köşesinde soru işareti kalmadığı için.