Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet ilk kat boya attim ve ufak tefek pürüzler cikti iyi zimpara yapamamisim demek ki onlari düzelticem yarin tekrar boya aticam üstüne ve ögleden sonrada monitörü baglicam.
bütün opel servislerinde olmali yoksa siparis veriyorsun 1 gün filan sürüyor gelmesi arabanin boya numarasina bakiyorlar sag kapinin orda ona görede boya veriyorlar.
sonun da bitti. bayagi yorucu is arkadaslar bu isin en kötü yani zimpara yapmakti.yarinda torpidogözündeki CD chancerin altina monta edicem DVD cihazini geriye kalan video S kablosunu baglamak.Görüntüyü izlemeye kaldi.