Astra g ön konsol boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cavit63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hoş olmuş maaşallah

çok güzel durmuş gerçekten emeğinin karşılığını almışsın
iç konsol için değil ama kuşaklar ve kapı kolları için bende düşünüyorum boyamayı sonra vazgeçiyorum kabarırsa felan diye servise sordum boya tutmaz aracın kendi renginde yenilerini alman lazım diyolar :/

Benim 1 seneyi geçti hiç bir problem olmadı. işçilik ve uygulama güzel olursa problemsiz kullanırsınız

benim elimde yedek bi orta konsol var bi denemek istiyorum bakalım nasıl olacak

iç konsolda çok ince yer olmadıkca bence kaplanması daha uygun olur karbon kaplama yada istediğin bir renk folyo alıp kaplanmak daha mantıklı en azından bu atmaz

maasallah

2000yılında bende bu şekilde bişe yapmıştım 2000astra cd siyah vardı bendede içini arabanın aynı siyahına boyattım çok güzel durmuştu şimdilerde moda olan piyano gibi=))

gayet başarılı güle güle kullan

iç konsolda çok ince yer olmadıkca bence kaplanması daha uygun olur karbon kaplama yada istediğin bir renk folyo alıp kaplanmak daha mantıklı en azından bu atmaz

şu anda aracımın içi kısmen siyah folyo ile kaplı ama folyo hafif dalgalı duruyo ve bağzı yerleri kaplayamıyosun örn klima kontrol bölümü

ardaşlar fiyatını ögrenmek isteyenle ben mavi şimşege yaptırmaya kalktım benden 300 tl istediler sadece boya kapı kolları kapı kuşakları kapı altı

Geri