Astra g Kuş pisliğinden boya kalkması

fuatbasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 astra g classic model var ama kuşlardan şikayetçiyim. aslında opelden şikayetçiyim. ya 12 saat kalan kuş pisliği bu kadarmı zarar verir boyaya. birde garanti kapsamına almıyorlar arabamda 7-8 noktada kuş pisliğinden dolayı beyazın altından gri renkte izler oldu. yapılabilecek birşey varmı???:eek:

12 saatte bişey olmaz, daha uzun süre olmasın ?! ;)

pasta cila ile geçer.

valla benim astra g aracımdada var bu sıkıntı korkudan ağaç altlarına park edemiyorum.şimdide bütün kaldırımlarda ağaç var. pasta cilaylada geçecek gibi durmuyor

O izler ancak boyanınca yok olur çünkü boya erimiş.Benzer olay benimde başıma gelmişti.Geçmiş olsun.Bencede 12 saatten fazla kalmıştır .Urfa da kuş pisliğinden korumak mümkün değil yapabileceğin tek şey sık sık yıkatmak ve gördüğün kuş pisliklerini hemen silmek.

urfa sıcak malesef hemen kuruyor :D ama yanılma payımda olsun yinede çok kötü. benim eski arabamda(halen bende ve 91 model toros) dahi böyle sıkıntı olmadı bu güne kadar... :cry:burdada boya değdiği anda değeri düşüyor... Opel Türkiyeye telefon açtım. bakalım ne olacak...

ya benim bagaj kapağındada var bu nasıl bişeydir anlamıyorum boyayı nasıl eritiyor.asitmi yiyip içiyo bu hayvanlar napıyo:D

Sevgili Arkadaşlar
Kuş pisliğini ilk gördüğünüz anda hemen kaynar suyla temzilemeniz gerekiyor

Asla ve asla ''Ya, biraz sonra hallederiz'' demeyin

mubarek hayvan sankı kımyasal tuketıyo :D:D
demek herkes muzdarıp bu konuda aklımda şimdiden

Zaman zaman aacınıza boya koruma işlemi yaptırırsanız bu tür pisliklerin boyaya zarar verme süresini uzatabilirsiniz.

Geri