Astra g Kuş pisliğinden boya kalkması

Zaman zaman aacınıza boya koruma işlemi yaptırırsanız bu tür pisliklerin boyaya zarar verme süresini uzatabilirsiniz.
Evet Savaş ağbinin bu görüşü de çok ömeli ben unutmuştum
Yaz-Kış öncesi yaptırıyorum araca

bende ziebart var bişey olmuyodu daki dünkü martı pisliği 18 saatte yaptı .şaştım kaldım leke kaldı

Zaman zaman aacınıza boya koruma işlemi yaptırırsanız bu tür pisliklerin boyaya zarar verme süresini uzatabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum :good::good::good:

Araçlar genelde basınçlı suyla temizlendiği için boya koruma yaptırmış olsanız bile koruyucu katman her yıkama da azalıyor. Bu durumda yılda 1 kere boya koruma yetmiyor maalesef.

Gerçi kuşlarda da bir değişiklik var, eskiden böyle kezzap gibi leke bırakmazdı pislikleri ama.. Şimdikiler bir garip..

opele bence laf söyleme :) bu dedigin olay tüm araçlarda oluyo. tofaşından bmw sine kadar. yapman gereken bi kaportacıya gideceksin onlarda hare giderici war. hare gidericiyi o lekenin üzerine pasta sürmüş gibi süreceksin. zaten kaportacı onu halleder. pasta cila ile ugrasmana gerek yok en kalitelisi bile geçirmiyor.

Kesinlikle katılıyorum :good::good::good:

Araçlar genelde basınçlı suyla temizlendiği için boya koruma yaptırmış olsanız bile koruyucu katman her yıkama da azalıyor. Bu durumda yılda 1 kere boya koruma yetmiyor maalesef.

Gerçi kuşlarda da bir değişiklik var, eskiden böyle kezzap gibi leke bırakmazdı pislikleri ama.. Şimdikiler bir garip..

bu arada tazdik boya korumayı kaldırmıyor. bu fırçasız yıkama olayı çıktı ya onlarda kullanılan köpük boya korumayı öldürüyor. siz siz olun aracınızı fırçasız yıkama ile yıkatmayın. en güzeli peluşla yıkatmak :)

Ayda 1 kere teflonlu cila yaparım, yaz boyunca, olay biter.

Anten, balkon ve elektrik kablo mezarlığı, arabayı koyduğum yer, sıkıysa yapma. :)

Üşenmeden saydım, 12 saatte 30 kere zıçmışlar. :kop:

o kuşları zaten bi elime geçirirsem :D arabayı yıkadıktan sonra ediyolar yok böyle birşey :D

kuş pisliğinden muzdarip olan arkadaşlara yardımcı olabilirim uğrayın hallederiz :)

ah o kuşları bir elime geçirirsem pisliklerini yalatıcam onlara:D:D

aracımın tavanına kuş pislemiş ve boyayı yakmış 2 yerinde yanık var altında gri beyaz noktacık şeklinde boyalar gözüküyor. aracım siyah astra g cd nasıl düzeltebilirim bu durumu

Geri