astra g kule gergisi yardım

kaynarcahan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra g kule gergisi almayı düşünüyorum acaba faydaları ne olabilir en azından benim arabada 17 inc 215 40 cant ve lastik var ufak bir çukurda direksiyonu çok sallıyor resmen direksiyon oynuyor ya bunu kesebilirmi veya sebebi ne olabilir bunun yardılarınız için teşekkürler şimdiden.

kule gergisi kulelerin kapanmaması için ve stabiliteyi arttırmak için kullanılır genellikle.
Direksiyon'un oynamasına etki etmez.
birde aracınızda 215/40/17 ile beraber herhangi bir marka ve ölçüde yay kullanıyormusunuz?

astra g kule gergisi fiyatı 159 lira idi..
gecen hafta bakmıstım:D

100 lira hemen gönderirim.kargo benden geçen yaz taktırmıştım.istersen resim koyarım.

yaylar astra g nin orjinal yayı yaylarde deyişim yapmadım ve kule gergisi olan arkadaşda resim koyabilirmisin acaba ve markası ne kule gergisinin

arkadaşım son fiyatınmı tel nom:05058835937 burdan bana ulaşırsan görüşebiliriz

dostum ben 150 lıraya aldım sadece kaputun altında durdu 4 ay başka bişi olmadı :D o sebepten 100 lira kargoyuda ben halledicem şirketten.daha önce çok ürün alıp werdik birbirimize forumdan sorun yok merak etme hafta sonu yakından resim çekerim.borla egsoz alıcam az nakit lazım.

heveslendım haaa :D

dostum ben 150 lıraya aldım sadece kaputun altında durdu 4 ay başka bişi olmadı :D o sebepten 100 lira kargoyuda ben halledicem şirketten.daha önce çok ürün alıp werdik birbirimize forumdan sorun yok merak etme hafta sonu yakından resim çekerim.borla egsoz alıcam az nakit lazım.
topragim para olsa ucardim sana :D:D:D
sen sakla parayı bulunca alırım senden ;););)

Geri