astra g konsola bardaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bu parçayı türkiye de tedarik etmek imkansız.en doğrusunu süleyman yaptı.bizde aynısını yapıcaz inş.

bekliyorum ben abi daha ama elaman kargoya verdim yolladım diyo

bende bi inşallah işden 1 saat izin alabilirsem aksaraya sorıyım belki japoncularda vardır.varsa da onlar fiyatı kafasına göre söylüyo uygun bişiler yaparlar heralde :D

hyundai parçacısına sorun en uygun fiyatı onlar söyler :D

bu arada accent milenyum kasaların(2000-03) ikili bardaklığı tek parça, admire(03-06) olanların 2 ayrı parçadır, ayrı ayrı açılıp kapanabilir ;)

arkadaşlar aldıgım bardaklık gelmiş bugün işten eve gelince gördüm malzeme hoşuma gitti çokta kaliteli bişey degil çekmeceleri öyle yaylı degil siz çekiyosunuz resimleri ekliyorum montajınıda haftasonu yapcam eklerim resimleri
yaparken
03012012012.jpg

03012012013.jpg

03012012014.jpg

hadi gözün(müz) aydın süleyman :) .yaylı olması bence çok önemli değil.hiç canını sıkma.sonuçta işlevselliği önemli.biz bunu görüntü değil kullanım kolaylığı için alıyoruz elimizle de çekeriz sorun değil.montaj resimlerini ve izlenimlerini sabızrsızlıkla bekliyo olucam.kolay gelsin.

hadi gözün(müz) aydın süleyman :) .yaylı olması bence çok önemli değil.hiç canını sıkma.sonuçta işlevselliği önemli.biz bunu görüntü değil kullanım kolaylığı için alıyoruz elimizle de çekeriz sorun değil.montaj resimlerini ve izlenimlerini sabızrsızlıkla bekliyo olucam.kolay gelsin.
abi en geç hafta sonuna halletcem :D bende sabırsızlandım :D

Geri