astra g konsola bardaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıkıntı olmaz sülüman.noel olduğu için en fazla 2-3 gün geç gelir o kadar.endişe etme.

ıyıymıs parası bırsey degıl gelırse daha guzel olcak :)

corsa c ye olur mu arkadaşlar bu yüksekliği ne kadardır? ben orjinal teybi söküp konsol taktım teybin altına olurm u acep :)
01082011230.th.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/100/01082011230.jpg/
01082011230.jpg
01082011230.jpg

01082011230.jpg

Son düzenleme:
olur gıbı yunus bı teyıp boslugu kadar yer kalıyosa sorun olmaz serkan nın dedıgı gıbı yap teyıbı ustte al bardaklık altta al guzel olur

teybi takan eleman böyle takmıştı o zamandan kalma bir resim arkadaşlar çoktan ben teybi alta aldım zaten :)
o zaman ben de bekleyenlerdenim :) ancak biliyosunuz tas tamam dikdörtgen değil alta doğru daralıyor o çerçeve sıkıntı olmaz herhalde teyp bu şekilde alta girerken esnemişti ve sıkıntı çıkarmadı çerçeve ne görüntü olarak ne de parça olarak.

teybi takan eleman böyle takmıştı o zamandan kalma bir resim arkadaşlar çoktan ben teybi alta aldım zaten :)
o zaman ben de bekleyenlerdenim :) ancak biliyosunuz tas tamam dikdörtgen değil alta doğru daralıyor o çerçeve sıkıntı olmaz herhalde teyp bu şekilde alta girerken esnemişti ve sıkıntı çıkarmadı çerçeve ne görüntü olarak ne de parça olarak.

ufak bir tadilatlada olsa girer kanımca...

olur gıbı 65 tl bırsey degıl denemekte fayda var :D

süleyman var mı gelişme? kargonun nerede olduğunu takip edebiliyor musun ?
abi kargonun nerde oldugu daha yok ama bugün adamla konuştum dedim gardaş naptın yolladın mı :D ben anlamıyorum seni filan dedi :D sonra adam akıllı yazdım yarın vercem dedi :D

Geri