Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün opel garajdan kol dayama aldım.Herhengi bir delme filan yok.Orta küllüğün üstündeki boşluğa yerleştiriliyor.Gayette güzel oldu.Oynama yok herkese tavsiye ederim.
Bu aletin aynısını opel servisinde görmüştüm fiyatı 250 ytl civarındaydı.Montajı çok basit oldu.Zaten kol dayama boşluğu olduğu için oraya monte edildi,delme, kırma yok ve çok sağlam oldu yalnızca 4 tane küçük süngerli batı vardı onları bir kenarına yapıştırdık.Ve oturttuk.Gayet sağlam oldu.
ama ben hem böyle şık hem de kullanışlı bişi arıyorum. en az önde bi tane bardaklık olmasını istiyorum. bakıyorum piyasadaki bardaklıklı kolçaklara, şahine bile yakıştıramıyorum takmaya, opele hayatta takmam. şık olanlar var ama bardaklık da lazım hani...
varmıydı opel garajda başka model? veya başka yerlerde aradığım özelliklerde kolçak bileniniz var mı?
ama ben hem böyle şık hem de kullanışlı bişi arıyorum. en az önde bi tane bardaklık olmasını istiyorum. bakıyorum piyasadaki bardaklıklı kolçaklara, şahine bile yakıştıramıyorum takmaya, opele hayatta takmam. şık olanlar var ama bardaklık da lazım hani...
varmıydı opel garajda başka model? veya başka yerlerde aradığım özelliklerde kolçak bileniniz var mı?